Beste
Hierbij ontvangt u de derde nieuwsbrief van het Servicepunt Kunst & Cultuur.
Het Servicepunt helpt u op weg naar een nieuwe baan. Het is een samenwerking tussen de Federatie van werkgeversverenigingen in de Cultuur en het UWV. 

Het Servicepunt Kunst & Cultuur is speciaal opgericht om professionals in de kunst- en cultuursector te begeleiden naar ander werk. In deze nieuwsbrief leest u meer over de mogelijkheden die het Servicepunt u kan bieden.

U kunt ook direct in contact komen met de specialisten van het Servicepunt.
Mail uw gegevens en zet in het onderwerp: Servicepunt Kunst & Cultuur.
Stuur een e-mail >>  
 
Een andere koers, een frisse wind: binnenvaartschipper
De heer Iken (53) was 23 jaar lang als theatertechnicus verbonden aan Theater Frascati. Iken gooide letterlijk het roer om en werd binnenvaartschipper.
Lees het interview met dhr. Iken
Iken
Opleiding of cursus volgen?
Het is voor deelnemers mogelijk om een cursus of opleiding te volgen in het kader van bij- of omscholing. U kunt een verzoek hiervoor indienen bij het Servicepunt. Het Servicepunt beoordeelt vervolgens of uw verzoek in aanmerking komt.
Meer weten over de mogelijkheden van scholing? Stuur een mail aan het Servicepunt »
 
Deelname
Ruim 400 collega’s gingen u voor
Is uw baan door bezuinigingen van het Rijk opgeheven? Of was u werkzaam bij een door de bezuinigingen getroffen instelling via een pay-roll bedrijf? U komt dan mogelijk in aanmerking voor de ondersteuning van het servicepunt Kunst & Cultuur. Zie de link voor een lijst met instellingen waarvan de (oud) medewerkers in aanmerking komen voor de programma’s. Lijst met instellingen >>
naar de website werk.nl »
verdieping social media
Inspirerende programma's
Hieronder vindt u en aantal programma's die u bij het Servicepunt Kunst & Cultuur kunt volgen. Eén programma lichten we er in deze nieuwbrief uit: 'de verdieping social media'.
Verdieping Sociale Media. lees meer »
De Werkgroep Voor de wind De Werkplaats
De Werkgroep Voor de Wind De Werkplaats
.  

Social Media Competentie testen HeroriëntatieNieuws: college akkoord Amsterdam
Ondanks de donkere wolken die ook op gemeentelijk niveau samenpakten voor de werkgelegenheid in de cultuursector, nu toch ook goed nieuws. In het nieuwe college akkoord van de gemeente Amsterdam spreekt men over een ambitie om te investeren in de culturele hoofdstad van Nederland. De bezuinigingen van het vorige college worden teruggedraaid.
lees meer »
ServicepuntCultuur@uwv.nl
Buikslotermeerplein 161 1025 ET - Amsterdam
>> - ServicepuntCultuur@uwv.nl