Beste ,
Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van het Servicepunt Kunst & Cultuur.
Het Servicepunt helpt u op weg naar een nieuwe baan. Het is een samenwerking tussen de Federatie van werkgeversverenigingen in de Cultuur en het UWV. 

Het Servicepunt Kunst & Cultuur is speciaal opgericht om professionals in de kunst- en cultuursector te begeleiden naar ander werk. In deze nieuwsbrief leest u meer over de mogelijkheden die het Servicepunt u kan bieden. En vindt u voorbeelden van collega's.  

U kunt ook direct in contact komen met de specialisten van het Servicepunt.
Mail uw gegevens en zet in het onderwerp: Servicepunt Kunst & Cultuur.
Stuur een e-mail >>  
Wegens succes verlengd!
wegens succes verlengd
De dienstverlening van het Servicepunt Kunst & Cultuur wordt gewaardeerd door de deelnemers. Dit is aanleiding geweest voor de Federatie van werkgeversverenigingen in de cultuursector om een verzoek aan het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschappen (OCW) te doen om het project te verlengen.

Het ministerie heeft positief beschikt.
We gaan dus door met de dienstverlening en wel tot eind 2016.
Hoezo succes?
We krijgen positieve feedback op de kwaliteitsmeting, maar het aantal deelnemers is tot nu toe achtergebleven bij de verwachting. We hebben dan ook aan het ministerie gevraagd om de doelgroep te verbreden. Ook hiermee stemt OCW in.
Dit betekent dat alle medewerkers uit de cultuursector die in de periode 2009 - 2014 geraakt zijn door de Rijksbezuinigingen (ook ZZP’ers en medewerkers die via Payroll bedrijven hun salaris ontvingen) een beroep kunnen doen op de dienstverlening van het Servicepunt Kunst & Cultuur.
Vertel het uw collega's
tell a friend
We vinden het heel belangrijk dat zo veel mogelijk mensen die in aanmerking komen voor begeleiding worden geïnformeerd.
Kent u iemand in uw omgeving voor wie dit geldt? stuur de nieuwsbrief dan direct door. Klik op de tell a friend knop en stuur de nieuwsbrief door.

Hebt u deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen van een collega of relatie? En wilt u de nieuwsbrief periodiek blijven ontvangen? Stuur dan een mail aan het Servicepunt Kunst en Cultuur met als onderwerp 'aanmelding nieuwsbrief'. U wordt dan opgenomen in ons bestand.
 
Esther Molenaar
Personal Branding, een kijkje in deze succesvolle workshop!
Esther Molenaar ontwikkelde deze nieuwe workshop speciaal voor mensen in de culturele sector. Hoe kun je jezelf als merk presenteren op een manier die bij je past? En die je daadwerkelijk voordeel oplevert richting de arbeidsmarkt? Lees het artikel waar ook een deelnemers aan het woord is. Of schrijf je in.
Lees het artikel >>
Kijk hieronder voor de andere workshops die u kunt volgen:
De data van de workshops vind je hier in één overzicht >>
De Werkgroep Voor de wind De Werkplaats
De Werkgroep Voor de Wind De Werkplaats
.  

Social Media Competentie testen HeroriëntatieDeelname
Ruim 400 collega’s gingen u voor
Is uw baan door bezuinigingen van het Rijk opgeheven? Of was u werkzaam bij een door de bezuinigingen getroffen instelling via een pay-roll bedrijf? U komt dan mogelijk in aanmerking voor de ondersteuning van het servicepunt Kunst & Cultuur. Zie de link voor een lijst met instellingen waarvan de (oud) medewerkers in aanmerking komen voor de programma’s. Lijst met instellingen >>
naar de website werk.nl »
ServicepuntCultuur@uwv.nl
Buikslotermeerplein 161 1025 ET - Amsterdam
>> ServicepuntCultuur@uwv.nl


Deel met een vriend