Maastricht, 18 mei 2018

» Van wintersgrijs naar lentegroen

» 28 mei - 22 juni: asfaltherstel Nieuwe Limmelderweg

» A2 Maastricht: we werk(t)en er samen aan

» Doet u mee? Opening nieuw Stadspark Maastricht-Oost

Van wintersgrijs naar lentegroen

Het gras ontkiemt. Bomen krijgen blad en de reuzenpilaren staan in volle bloei. We schakelen over van winters grijs naar lentegroen op de Groene Loper! De nieuwe verbindingen tussen Geusselt en Europaplein lonken om er gebruik van te maken. Maar het is nog even geduld hebben. We verwachten dat het werk voor de bouwvak is afgerond. 

28 mei - 22 juni: asfaltherstel Nieuwe Limmelderweg

Van 28 mei tot en met 22 juni vindt in twee fasen asfaltherstel plaats op de Nieuwe Limmelderweg bij knooppunt Kruisdonk.

Automobilisten moeten, met name tijdens de spits, rekening houden met afsluitingen en extra reistijd. Bedrijven grenzend aan het werkterrein en omwonenden krijgen te maken met geluids- en trillingshinder. P+R Maastricht Noord is vier weken beperkt bereikbaar.

Het werk start op de Nieuwe Limmelderweg tussen de A2 en de A79. Dit wegdeel is volledig afgesloten van 28 mei tot en met 8 juni. Vanaf 11 juni start fase 2, die duurt tot en met 22 juni.

A2 Maastricht: ze werk(t)en er samen aan

En maakten ook moeilijke tijden mee. Zo was 2016 aanvankelijk een moeilijk jaar voor A2 Maastricht. Het faillissement van Imtech een jaar eerder had het aanbrengen van de Verkeers- en TunnelTechnische Installaties (VTTI) vertraagd. Vervolgens kwamen bij controles onvolkomenheden aan het licht. Er dreigde uitstel van de ingebruikname van de tunnel, omdat er meer tijd nodig was voor het testen van de systemen. Dankzij het goede teamwork en de intensieve betrokkenheid van het projectbureau bij de VTTI werd de klus alsnog op tijd geklaard, zo vertellen Ralph Jansen, Bibian Derikx en Patrick Maessen. Door teamwork kon de tunnel eind 2016 in gebruik worden genomen. 

A2 Maastricht: we werk(t)en er samen aan. Schrijver John Cüsters laat in het boek 'Het A2 Maastricht model' ruim 80 betrokkenen aan het woord over hun bijdragen aan en beleving van A2 Maastricht. Zo ook Team VTTI. Benieuwd naar de verhalen? Meer informatie over het boek vindt u op: www.a2maastricht.nl/geschiedenisboek. Tot en met 29 juni te bestellen met 5 euro korting.

De voorbereidingen van Avenue2/Ballast Nedam Development voor de eerste nieuwe huizen kunt u volgen via www.wonenaandegroeneloper.nl

 

Doet u mee?
Opening nieuw Stadspark Maastricht-Oost

Op en langs de Groene Loper bruist het van de activiteiten en veranderingen! Op zaterdag 16 juni 2018 wordt Stadspark Maastricht-Oost officieel geopend. Het wordt een feestelijke dag met leuke activiteiten voor iedereen. U komt toch ook?

Meedoen
Wilt u een marktkraam huren, uw bedrijf promoten of heeft u leuke ideeën voor het programma? Mail dan vóór 6 juni naar: 
st.stadsparkmaastrichtoost@hotmail.com. De opbrengst van deze dag is voor de Stichting Stadspark Maastricht-Oost.

 
  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.