Maastricht, 31 mei 2018

» 2 juni: Dag van de Architectuur

» 16 juni: opening Stadspark Maastricht-Oost

» Update over slooppuin blok 1, 4 en 5

» Aan de slag op Nieuwe Limmelderweg

 

2 juni: Dag van de Architectuur

Komt u ook? Zaterdag 2 juni is het de Dag van de Architectuur. Dit jaar staat deze dag in Maastricht in het teken van architectuur langs de Groene Loper. Want ook daar zijn bijzondere plekken. Ontdek gebouwen die als herboren zijn, nu het alsmaar razende verkeer onder de grond verdwenen is. Neem een kijkje in de Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdeskerk, de Sint Theresiaschool, het Enexis Huis, de Gemeenteflat, Stadspark Maastricht-Oost en de Torenflat. Architecten geven u graag tekst en uitleg. Maastricht-Oost is volop in verandering.

 
 

16 juni: opening Stadspark Maastricht-Oost

Op zaterdag 16 juni vanaf 14.00 uur wordt het nieuwe stadspark in Maastricht-Oost officieel geopend. Stichting Stadspark Maastricht-Oost en Gemeente Maastricht zijn al weken druk bezig met de voorbereidingen om er een feestelijke dag van te maken. Iedereen is welkom én mag actief mee doen! 

Bent u straks de beste bakker van Maastricht-Oost? Wilt u meedoen aan Oost Got Talent? Of helpen als vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar st.stadsparkmaastrichtoost@hotmail.com. Bakkers en talent voor Oost Got Talent: graag aanmelden vóór 6 juni.

 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen:
 
www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: www.a2maastrichtmodel.nl
WERKZAAMHEDEN

Update over slooppuin blok 1, 4 en 5

In maart heeft Avenue2 de sloop van blok 1 aan de Professor Cobbenhagenstraat en blok 4 en 5 aan de President Rooseveltlaan afgerond. Daarna is in etappes slooppuin afgevoerd, maar een deel ligt er nog. We informeren u over de stand van zaken.

Aan de slag op Nieuwe Limmelderweg

We zijn van start met de werkzaamheden op de Nieuwe Limmelderweg. Tot en met 22 juni is deze weg in twee fasen afgesloten. Fase 1 duurt tot en met 8 juni. Tot dan is er geen verkeer mogelijk op de verbindingsweg tussen de A2 en A79 bij knooppunt Kruisdonk. 

Vanaf 11 juni start fase 2, die duurt tot en met 22 juni. Dan is de Nieuwe Limmelerweg afgesloten tussen de A2 en de Hoekerweg, inclusief de kruising Nieuwe Limmelderweg - Hoekerweg. 

Automobilisten moeten, met name tijdens de spits, rekening houden met extra reistijd. Daarnaast hebben de afsluitingen consequenties voor de bereikbaarheid van P+R Maastricht Noord. Tijdens fase 1 is de P+R beperkt bereikbaar. Tijdens fase 2 is de P+R, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, niet bereikbaar voor automobilisten. Dit komt door aanvullende werkzaamheden. 

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.