Beste ,
Hierbij ontvangt u de vierde nieuwsbrief van het Servicepunt Kunst & Cultuur.
Het Servicepunt helpt u op weg naar een nieuwe baan. Het is een samenwerking tussen de Federatie van werkgeversverenigingen in de Cultuur en het UWV. 

Het Servicepunt Kunst & Cultuur is speciaal opgericht om professionals in de kunst- en cultuursector te begeleiden naar ander werk. In deze nieuwsbrief leest u meer over de mogelijkheden die het Servicepunt u kan bieden. En vindt u voorbeelden van collega's  

U kunt ook direct in contact komen met de specialisten van het Servicepunt.
Mail uw gegevens en zet in het onderwerp: Servicepunt Kunst & Cultuur.
Stuur een e-mail >>  
 
Inspirerende Transities 
inspiratie
Een terugkerende vraag van bezoekers aan het servicepunt betreft concrete voorbeelden van transities naar nieuw werk. Welke aanpak werkt? In de vorige nieuwsbrief las u het verhaal van de theater technicus Ike die naar de binnenvaart is gegaan. 
 
In deze nieuwsbrief hebben we meer dan twintig voorbeelden verzameld in één overzicht. Klik hier >>
Mocht een voorbeeld u inspireren, neem dan contact op met uw servicepunt, we kunnen u wellicht in contact brengen met deze oud collega. Mail het servicepunt >>
 
Resultaat 2e kwaliteitsmeting
kwaliteitsmeeting
In de zomer heeft de tweede resultaatmeting plaatsgevonden. Gevraagd werd naar de ervaringen met de dienstverlening van het Servicepunt. 
 
Cliënten van het Servicepunt ontvingen per mail een verzoek om mee te doen.
Ondanks de vakantieperiode, vulden tussen de 20% en 30% van de respondenten de vragenlijst in.
De uitkomsten? De kwaltieit van de dienstverlening en de begeleiding van het Servicepunt krijgt een rapportcijfer 7,7. Ook de workshop Sociale Media en de Voorlichtingsbijeenkomst worden heel goed gewaardeerd: beide workshops scoren tussen goed en uitstekend.

Doe mee & vul in
We vinden de ervaringen van cliënten enorm belangrijk. We kunnen daarmee de dienstverlening nog verder verbeteren. Mocht u een mail gehad hebben maar nog niet hebben gereageerd, doe dit alstublieft dan alsnog. 
rapportcijfer 77
 
warhol
Workshop Personal Branding
Nieuw bij het Servicepunt is de workshop Personal branding in de culturele sector. Hoe kun je je jezelf als merk presenteren op een manier die bij je past? En die daadwerkelijk wat oplevert? En wat is eigenlijk datgene wat je zou moeten verkopen? In deze workshop helpen we je bij het beantwoorden van deze vragen.
Nieuwe Workshop lees meer >>
Kijk hieronder voor de andere workshops die u kunt volgen:
De Werkgroep Voor de wind De Werkplaats
De Werkgroep Voor de Wind De Werkplaats
.  

Social Media Competentie testen HeroriëntatieDeelname
Ruim 400 collega’s gingen u voor
Is uw baan door bezuinigingen van het Rijk opgeheven? Of was u werkzaam bij een door de bezuinigingen getroffen instelling via een pay-roll bedrijf? U komt dan mogelijk in aanmerking voor de ondersteuning van het servicepunt Kunst & Cultuur. Zie de link voor een lijst met instellingen waarvan de (oud) medewerkers in aanmerking komen voor de programma’s. Lijst met instellingen >>
naar de website werk.nl »
ServicepuntCultuur@uwv.nl
Buikslotermeerplein 161 1025 ET - Amsterdam
>> - ServicepuntCultuur@uwv.nl