Beste ondernemer
De globale economie trekt terug aan, ook in Limburg en Hasselt. Vooral het aantal starters gaat in stijgende lijn. Zo staat Hasselt in de top 5 van Belgische startup steden. Dit is onder meer te danken aan het succes van Corda INCubator, een initiatief van Stad Hasselt en LRM. Naar aanleiding van haar eerste verjaardag, stelde Corda INCubator het boek “Serendipity @ Corda INCubator” voor, dat inzicht geeft in het Hasseltse starterslandschap. Amper 1 jaar na de opening is de Corda INCubator ook al toe aan uitbreiding. Het bewijs dat ondernemerschap meer dan ooit leeft in onze stad! 
 
Succesvolle Corda INCubator breidt 1 jaar na opening al uit
Corda INCubator, de incubator voor ICT en digitale media bedrijven op Corda Campus, breidt uit met 650 m² extra kantoor- en vergaderruimte. In de uitbreidingszone wordt in de eerste plaats ruimte gecreëerd voor startende bedrijven die de bestaande incubator zijn ontgroeid. Vandaag worden 131 seats ingenomen door 64 opstartende bedrijven.
Lees meer
 
Start bouwwerken Quartier Bleu
Het nieuwe stadsdeel brengt wonen, sfeer, jobs en parking naar de Hasseltse Kanaalkom. Het kanaal wordt het identiteitsbepalend element binnen Quartier Bleu. Hasselt krijgt hiermee een gezicht aan het water.
Lees meer
 
Limburg StartUp verbindt startersinitiatieven
Limburg StartUp, afgekort ‘LSU’, is de nieuwe overkoepelende starterscommunity van ondernemend Limburg. LSU wil alle actoren die momenteel ondersteuning bieden aan starters in Limburg met elkaar verbinden, om zo een versnelling te geven aan de bestaande startersdynamiek en het jong ondernemerschap binnen de provincie.
Lees meer
 
Jaarvergadering OGH
Een mooi aangeklede locatie, lekkere en uitgebreide catering en een aangename spreker. De jaarvergadering van OGH in Kaai.16 met topmanager Michel De Coster was een schot in de roos.
Bekijk hier het fotoverslag
 
Meer nieuws van en over ondernemend Hasselt
- Save the date: 28 april bedrijfsbezoek OGH aan Servilux over het thema werkplekleren
- Test & Measurement in Canadese handen
- Belangrijkste prijs voor e-shops naar Hasselts bedrijf
- Cr3do verkozen tot StartUp of the Year
- Jessa Campus Ekkelgaarden gunt een blik achter de schermen op 20 maart
www.ondernemeninhasselt.be
Stad Hasselt - Ondernemingsgroep Hasselt
011 23 93 40 - economie@hasselt.be