Beste Handelaar,
Beste Horeca-uitbater,


De gezelligheid van kerst komt steeds dichterbij. De mooie kerstverlichting en decoratie begint meer en meer te verschijnen in onze winkelstraten. Graag zetten we nog een paar laatste zaken voor jullie op een rij.

Affiches koopweekends
Affiches van Hasselt in het wit kunnen afgehaald worden in Dr. Willemsstraat 34 of bij dienst toerisme aan de Maastrichterstraat. Hier vinden jullie ook de digitale versie.

Gratis pendelbussen tijdens koopweekends

Wil je graag je klanten op de hoogte brengen van de gratis pendelbussen die tijdens de koopweekends vanaf de 3 park & rides voorzien worden? Hier vinden jullie een voorbeeldtekst en kaartje dat jullie kunnen gebruiken op jullie sociale media en/of website.
 
Nieuwe aankleding in de binnenstad
Dit jaar komen er 4 uit de kluiten gewassen herten op de hoofdwinkelas te staan (Koning Albertstraat/Grote Markt, hoek Demerstraat/Botermarkt, Demerstraat nr.13, hoek Demerstraat/Molenpoort). Deze zijn 4,5 meter groot en ideale eyecatchers om mooie selfies bij te maken. Deze herten worden donderdag 7 december tussen 7u en 11u 's morgens geplaatst. We trachten dit zo vlot mogelijk en met zo weinig mogelijk hinder uit te voeren.
 
Joe Kerstparade
Op vrijdag 22/12 zal de Joe Kerstparade door de Hasseltse straten rijden. Deze parade start na sluitingstijd van de winkels om 18u30. Hier vinden jullie alvast het parcours en meer praktische informatie. De binnenstad wordt die dag tussen 15u30 en 22u afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Ook die avond rijden tussen 16u en 23u gratis pendelbussen vanaf de gratis P&R Boudewijnlaan, Hasselt-Zuid en de betaalparking Grenslandhallen.

We wensen jullie veel succes tijdens het eindejaarsshoppen. Laat ons er samen een heel mooi eindejaar van maken!! Eind januari zal er opnieuw een nieuwjaarsreceptie plaatsvinden waar we samen zullen klinken op het nieuwe jaar. Meer info hierover volgt later

Tom Vandeput                                                                                  Karine Valy                      
Schepen van Economie                                                                   Voorzitter HCH                 
 
Spreek zeker je collega's aan over deze mail. Indien ze deze mail niet hebben ontvangen, hebben we hun contactgegevens nog niet. Ze mogen deze doorsturen naar economie@hasselt.be
www.ondernemeninhasselt.be
Groenplein 1 - 3500 Hasselt
011/23 97 44 - economie@hasselt.be