22 februari 2017
FacebookTwitterLinkedIn  
 
 

ONDERWIJSNIEUWSBRIEF
N-VA-Volksvertegenwoordigers
Vlaams Parlement

 
 
 
Van harte welkom
Midden januari legde de Vlaamse regering de laatste hand aan de langverwachte hervorming van ons onderwijs. Een hervorming die behoudt wat goed is en bijstuurt waar nodig. En laat dat nu net de kracht van Verandering zijn!

Vandaag liggen alle elementen op tafel om ons onderwijs aan de Europese en zelfs aan de wereldtop te houden. En dat voor elke leerling, in elke studierichting. Koen Daniëls, een van onze onderwijsspecialisten in het Vlaams Parlement, komt deze belangrijke hervorming in elke provincie toelichten. In een Onderwijsronde van Vlaanderen legt hij haarfijn uit waarom we met deze onderwijshervorming bepaalde opties wel en andere opties niet nemen.

Met deze infoavonden over de onderwijshervorming richten we ons niet alleen tot u. Mogen wij u vriendelijk vragen om ook uw collega’s, vrienden of familie op de hoogte te brengen?

Tijdens de infoavonden gaat het allerminst om eenrichtingsverkeer. We gaan graag de dialoog aan en geven antwoorden op al uw vragen. We willen ook horen wat er leeft bij leerkrachten, directies, ouders, leerlingen en iedereen die onderwijs belangrijk vindt.

De Onderwijsronde van Vlaanderen houdt telkens om 19.30 uur halt op
• dinsdag 7 maart - Limburg: Huis Vanstraelen, Kon. Astridlaan 35, 3500 Hasselt (zeer vlot bereikbaar met openbaar vervoer) 
• donderdag 9 maart - Vlaams-Brabant: Oud-Heverlee Leuven (OHL), Kardinaal Mercierlaan 46, 3001 Heverlee 
• woensdag 15 maart - West-Vlaanderen: Hotel Van der Valk, Kapellestraat 146, 8020 Oostkamp 
• dinsdag 21 maart - Oost-Vlaanderen: AuditoRium4, Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent
• woensdag 22 maart - Antwerpen: Syntra, Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem (zeer vlot bereikbaar met openbaar vervoer)
De toegang is gratis. Meer informatie over de Onderwijsronde van Vlaanderen vindt u op
www.n-va.be/onderwijsronde
Tot dan!
 
Colofon
Dit is de Onderwijsnieuwsbrief van de N-VA-volksvertegenwoordigers Kris Van DijckVera Celis, Paul Cordy, Koen DaniëlsIngeborg De Meulemeester, en Kathleen Krekels.
Met deze Onderwijsnieuwsbrief houden zij u graag op de hoogte van het N-VA-werk in de commissie Onderwijs van het Vlaams Parlement. Zo blijft u in detail geïnformeerd over de N-VA-initiatieven inzake onderwijsbeleid.

U mag deze nieuwsbrief natuurlijk ook altijd verder doorsturen naar uw collega's en vrienden. Willen ze in de toekomst onze Onderwijsnieuwsbrief rechtstreeks ontvangen, dan volstaat het dat ze met hun e-mailadres inschrijven op onderwijsbrief@n-va.be. Zo blijven u, uw collega's en vrienden in detail geïnformeerd over de N-VA-initiatieven inzake onderwijs.

Vragen of opmerkingen? Mail naar onderwijsbrief@n-va.be.
  FacebookTwitterLinkedIn
 www.n-va.be  
 
  © N-VA, Koningsstraat 47 bus 6, 1000 Brussel • info@n-va.be • +32 2 219 49 30U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ingeschreven bent op deze nieuwsbrief. Klik hier indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen.