65
Info Contact Afmelden Website
We schreven een boek!
Senior adviseur en partner
Philippe De Vries verzamelt in
De participatiegetuigen – de praktijk aan het woord
ervaringen vanop het terrein. Mensen die vanuit hun professionele functie dagelijks worstelen met de uitdagingen van het participeren in België en Nederland. Het boek bevat interviews met bestuurders, ambtenaren en experten. Hun ervaringen worden gestaafd met sprekende voorbeelden, kritische bedenkingen en tips.

Dit boek vertelt niet het zoveelste ‘hip hip hoera participatie!’-verhaal, maar gaat in op de onvoorziene uitdagingen en soms conflicterende belangen bij het opzetten, uitvoeren en opvolgen van participatietrajecten. Deze getuigenissen zijn een inspiratiebron voor iedereen die van dichtbij of veraf te maken heeft met participatie.
Wees erbij op het lanceringsdebat
Op dinsdag 6 december om 10u30 wordt het boek officieel voorgesteld in Antwerpen. Geen theoretische uiteenzetting, maar wel een debat met participatiegetuigen Louis Tobback (stad Leuven), An Descheemaeker (BRAL), Catelijne Thomassen (provincie Noord-Brabant), Jeroen Van Laer (schepen gemeente Edegem) en Peter Vermeulen (initiatiefnemer Ringland). In het debat, gemodereerd door Michaël Van Droogenbroeck, bespreken de getuigen hun visie op de belangrijkste uitdagingen en valkuilen van participatie.

Bent u er ook graag bij? Voor de snelle beslissers zijn er nog 10 plaatsen vrij. Stuur een mail met uw contactgegevens naar info@connect.be.
Bestel uw exemplaar van het boek
U kan vanaf vandaag het boek De participatiegetuigen – de praktijk aan het woord bestellen op de website van uitgeverij Politeia. Meer informatie vindt u hier.
Connect is een communicatie- en beleidsadviesbureau gespecialiseerd in infrastructuur, mobiliteit, gebiedsontwikkeling en milieu. Met 20 medewerkers en projecten in Vlaanderen, Brussel en Nederland verbinden we mens en omgeving.
Wenst u een afspraak? Bel of mail Bart Derison via +32 (0)70 222 880,
+32 (0)11 45 68 45 of bart.derison@connect.be.