64
Info Contact Afmelden Website
A2-tunnel Maastricht open in nacht van 15 op 16 december
Alle hens aan dek bij A2 Maastricht, het project waarvoor Connect sinds 2011 samen met het Projectbureau A2 Maastricht en aannemer Avenue2 de communicatie verzorgt. In de nacht van 15 op 16 december 2016 worden namelijk alle vier de tunnelbuizen van de Koning Willem-Alexandertunnel in gebruik genomen. Een historisch moment, want de tunnel van zo’n 2 kilometer lang is de eerste dubbellaagse tunnel van Nederland. De complete infrastructuur telt behalve de 'A2-tunnel' nog 21 andere bouwwerken zoals fly-overs, viaducten, fietstunneltjes en ecoducten. In 2017 wacht er bovendien ook nog flink wat communicatiewerk, onder meer voor de bovengrondse herinrichting. Maar eerst aftellen naar 16 december.
Interesse in een topcase over veranderingscommunicatie?
Vraag dan een gratis kennissessie aan waarin wij uw communicatieprofessionals, HR-medewerkers en management inspireren met de learnings van een internationale topcase. Of het nu gaat over een ingrijpende fusie, een nieuwe manier van werken of een herstructurering, een verandering loopt steeds vast als ze niet strategisch wordt gecommuniceerd. Onze adviseurs realiseerden onlangs een internationaal referentieproject waarin communicatie cruciaal was om de verandering tot een goed einde te brengen. Contacteer senior communications advisor Angélique Broux op +32 (0)475 81 55 74 en angelique.broux@connect.be voor een kennissessie.

#ConnectCheckt
Alweer vrijdag? Connect checkt er op los. Van gratis software voor je werkproces tot meesterlijke emoji’s in je berichten. Voor elk wat wils.
Lees meer
Connect is een communicatie- en beleidsadviesbureau gespecialiseerd in infrastructuur, mobiliteit, gebiedsontwikkeling en milieu. Met 20 medewerkers en projecten in Vlaanderen, Brussel en Nederland verbinden we mens en omgeving.
Wenst u een afspraak? Bel of mail Bart Derison via +32 (0)70 222 880,
+32 (0)11 45 68 45 of bart.derison@connect.be.