63
Info Contact Afmelden Website
Connect mag communicatie Zuiderwaterlinie aanpakken
Na een aanbesteding heeft de provincie Noord-Brabant de communicatieopdracht voor de Zuiderwaterlinie unaniem aan Connect toegewezen. Dit Nederlandse watererfgoed is 160 km lang en loopt door Brabant van Grave tot Bergen op Zoom. In september hebben 25 partners besloten om de linie verder uit te bouwen en ze als geheel (inter)nationaal onder de aandacht te brengen. Connect engageert zich samen met hen om de Zuiderwaterlinie op de kaart te zetten en de vele kansen die ze biedt te benutten.

Opnieuw aan de slag in Roosendaal
De Noord-Brabantse stad Roosendaal heeft de afgelopen jaren een aantal belangrijke ontwikkelingen doorlopen, met als gevolg dat de stad opnieuw een reden heeft gevonden om in de etalage te staan. En aan Connect de eer om een strategisch plan te ontwikkelen dat Roosendaal als een sterk merk op de kaart gaat zetten. Dit begint met een zoektocht naar het DNA van de stad, haar inwoners en ondernemingen. Connect zal Roosendaal ondersteunen om binnen zes maanden te komen tot een strategisch citymarketingplan dat verbindingen zoekt met het toeristen- en evenementenbeleid. Lees hier het artikel in de Roosendaalse Bode over onze opdracht.
#ConnectCheckt
Alweer donderdag? Connect checkt erop los. Van goede voornemens voor 2017 tot warme zones op je homepage. Voor elk wat wils. Lees meer
Connect is een communicatie- en beleidsadviesbureau gespecialiseerd in infrastructuur, mobiliteit, gebiedsontwikkeling en milieu. Met 20 medewerkers en projecten in Vlaanderen, Brussel en Nederland verbinden we mens en omgeving.
Wenst u een afspraak? Bel of mail Bart Derison via +32 (0)70 222 880,
+32 (0)11 45 68 45 of bart.derison@connect.be.