62
Info Contact Afmelden Website
Connect trekt er op uit!
Eind vorige week was het rustig op de Maastrichterstraat 71 want we waren met de hele bende op tweedaagse in het Nederlanse Landgraaf. Inspirerende presentaties, spannende ontsnappingen (uit een circustent – escaperoom!) en een deugddoende wandeling doorheen het prachtige Strijthagerbeekdal. De ideale omgeving om de banden aan te halen binnen ons steeds maar groeiende team.
En om na een traject van 6 maanden de KlantConnect-resultaten voor te stellen. KlantConnect? Inderdaad, een project voor een klant… namelijk onszelf. Want we willen natuurlijk permanent onze werking verbeteren, onze kennis versterken en het potentieel van elke medewerker ten volle benutten. Twee dagen volledig gewijd aan Connect, de overige 363 dagen van het jaar staan wij met veel goesting en plezier klaar voor onze klanten. Tip: hou onze website alvast in de gaten!
Wij zoeken een Senior Communications Advisor
Connect zoekt een Senior Communications Advisor met minstens 5 jaar ervaring in een communicatiejob. U kan een team aansturen, een klant overtuigen en u hebt sterke relationele vaardigheden. U slaagt erin meerdere projecten tegelijk te superviseren en u zoekt daarnaast ook steeds naar nieuwe opportuniteiten voor Connect. U kan presentaties geven voor een grote groep maar tegelijk enthousiasme creëren in een kleine vergaderzaal. U kan zelf een sterke strategische nota schrijven maar u slaagt er nog beter in de ideeën van uw team naar een hoger niveau te tillen. Stuur uw cv naar info@connect.be ter attentie van Ann Vanheel.
Lees meer
Hoe kwetsbaar is jouw social media-strategie?
Voor veel organisaties is een sterke social media-strategie nagenoeg onmisbaar. Met 6,2 miljoen Belgen op Facebook, 2,8 miljoen geconnecteerden op LinkedIn en 1 miljoen Twitteraars lijkt de inzet van deze media de perfecte route naar de digitale doelgroep. Maar zit deze doelgroep wel te wachten op jouw aanwezigheid in hun sociale omgeving? Lees meer
Connect is een communicatie- en beleidsadviesbureau gespecialiseerd in infrastructuur, mobiliteit, gebiedsontwikkeling en milieu. Met 20 medewerkers en projecten in Vlaanderen, Brussel en Nederland verbinden we mens en omgeving.
Wenst u een afspraak? Bel of mail Bart Derison via +32 (0)70 222 880,
+32 (0)11 45 68 45 of bart.derison@connect.be.