66
Info Contact Afmelden Website
'De participatiegetuigen' in debat
Op dinsdag 6 december stelde Philippe De Vries, partner bij Connect, zijn nieuwste boek 'De participatiegetuigen' voor in het klooster van de Grauwzusters in Antwerpen. Het is een boek zonder de grote theorieën of obligate tips. Wat je er wel kan in lezen? De verhalen van 21 participatiegetuigen uit België en Nederland. Lees meer

Bestel uw exemplaar van het boek
In ‘De participatiegetuigen – de praktijk aan het woord’ verzamelt
Philippe De Vries
ervaringen vanop het terrein. Mensen die vanuit hun professionele functie dagelijks worstelen met de uitdagingen van het participeren in België en Nederland. Het boek bevat interviews met bestuurders, ambtenaren en experten. Hun ervaringen worden gestaafd met sprekende voorbeelden en kritische bedenkingen. Deze getuigenissen zijn een inspiratiebron voor iedereen die van dichtbij of veraf te maken heeft met participatie.
U kan het boek ‘De participatiegetuigen – de praktijk aan het woord’ bestellen op de website van uitgeverij Politeia. Meer informatie vindt u hier.
Ons adviesteam voor 2017
Het afgelopen jaar investeerde Connect volop in nieuw talent. Op de valreep komt ook Marijke Jordens als project leader het team versterken. Marijke is 34 jaar, studeerde politieke wetenschappen aangevuld met een postgraduaat bedrijfskunde. Ze startte haar loopbaan als consulent van de jongerenafdeling van de Boerenbond en nam vervolgens de functies op van projectcoördinator en eindverantwoordelijke van de jongerenafdeling bij Groep Boerenbond. Haar ervaring in communicatie, organisatie en leidinggeven neemt ze mee naar Connect.
Ben je nieuwsgierig naar het team voor 2017? Op onze website vind je een overzicht van al onze medewerkers.
Connect is een communicatie- en beleidsadviesbureau gespecialiseerd in infrastructuur, mobiliteit, gebiedsontwikkeling en milieu. Met 20 medewerkers en projecten in Vlaanderen, Brussel en Nederland verbinden we mens en omgeving.
Wenst u een afspraak? Bel of mail Bart Derison via +32 (0)70 222 880,
+32 (0)11 45 68 45 of bart.derison@connect.be.