68
Info Contact Afmelden Website
Al eens gehoord van LIONS?
Het innovatieproject LIONS is een initiatief van Innovatiesteunpunt en Boerenbond en richt zich op de agrarische sector in Limburg. Het project legt de focus op managementondersteuning via nieuwe werkvormen en legt hierbij ook een link naar de agrarische keten. Connect helpt de initiatiefnemers bij de communicatie binnen en over het project. De verschillende projectonderdelen krijgen hun plaats in een passende huisstijl. Daarnaast stellen we een strategisch communicatieplan op waarbij drie uitdagingen centraal staan: we willen zoveel mogelijk Limburgse land- en tuinbouwers laten participeren, alle stakeholders op de juiste manier informeren en een realistisch beeld van de sector naar buiten brengen. Een participatiecampagne en persplan maken dan ook deel uit van de strategie.
 U hoort dus nog van LIONS. Want dat is onze doelstelling.
5 tips voor een mobiliteitsplan zonder boegeroep
Een nieuw mobiliteitsplan voor binnensteden stuit vaak op stevig verzet. Ook de Gentse burgemeester Daniël Termont heeft dit mogen ervaren. Toen hij in zijn nieuwjaarsspeech over het nieuwbakken circulatieplan sprak, weerklonk een tijdlang boegeroep. De impact van zo’n plan op het dagelijkse leven van de burger is dan ook niet te onderschatten. Vanuit onze ervaring geven we graag 5 concrete tips die bij zulke beslissingen een fluitconcert kunnen voorkomen. Lees meer
#ConnectCheckt
Alweer vrijdag? Connect checkt er op los. Van long reads over velociraptors tot de meest briljante elevatorpitch. Voor elk wat wils.
Lees meer
Connect is een communicatie- en beleidsadviesbureau gespecialiseerd in infrastructuur, mobiliteit, gebiedsontwikkeling en milieu. Met 20 medewerkers en projecten in Vlaanderen, Brussel en Nederland verbinden we mens en omgeving.
Wenst u een afspraak? Bel of mail Bart Derison via +32 (0)70 222 880,
+32 (0)11 45 68 45 of bart.derison@connect.be.