Maastricht, 11 juli 2018

» Zomer bij A2 Maastricht

» Noorderbrug: aan de slag op de Viaductweg

» Stuur uw leukste zomerfoto van op of rond de Groene Loper!

» Nieuwe website Wonen aan de Groene Loper

Zomer bij A2 Maastricht

Half juni is het openbaar gebied tussen Geusselt en Europaplein overgedragen aan de gemeente Maastricht. Het meeste werk voor Avenue2 zit erop. Hier en daar verrichten de bouwers nog een aantal afrondende werkzaamheden. In het Geusseltpark is Avenue2 bezig met de laatste klus om de Groene Loper compleet te maken: de aanleg van een brug over de Geusseltvijver. Tijdens het grootste deel van de bouwvak (vanaf 23 juli) ligt het werk stil. In het Geusseltpark wordt weer gewerkt vanaf 6 augustus. Andere werkzaamheden gaan een week later weer van start.

Nu niet alleen de tunnel is overgedragen aan de beheerder (Rijkswaterstaat), maar ook de Groene Loper (aan de gemeente Maastricht), blijft Projectbureau A2 Maastricht u op kleinere schaal informeren. Transitie Maastricht-Oost gaat door.

Noorderbrug: aan de slag op de Viaductweg

Ons buurproject Noorderbrug is bezig met een grote klus op de Viaductweg. Daarom is aankomend weekend (van 13 juli 20.00 uur tot 16 juli 06.00 uur) de rijbaan richting A2/A79/Geusselt afgesloten. Aan de andere kant (richting centrum/Noorderbrug) zit het werk er al op. 

 

Stuur uw leukste zomerfoto van op of rond de Groene Loper!

Het is zomer! Tijd voor ijsjes, korte broeken, zonnebrillen en vooral: buiten zijn. Het is de eerste zomer waarin we volop kunnen genieten van de Groene Loper. Hoe beleeft u die? Stuur uw leukste zomerfoto op of rond de Groene Loper naar communicatie@avenue2.nl. De vijf leukste foto's ontvangen een exemplaar van geschiedenisboek 'Het A2 Maastricht model'. Doet u mee? We zijn benieuwd!

 
 

Nieuwe website Wonen aan de Groene Loper

Wonen aan de Groene Loper heeft een nieuwe website. Binnenkort verschijnt hierop meer informatie over de woningen van fase 1 (tussen de Professor Cobbenhagenstraat en Professor Quixstraat). Verkoop start na de zomervakantie! Voor nu kunt u alvast kennismaken met het project, de personen achter de schermen en de eerste schetsen van de woningen.

 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: www.a2maastrichtmodel.nl

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.