Maastricht, 29 juni 2018


» Communicatie A2 Maastricht / Groene Loper na 1 juli 2018

» Dank voor het ‘meebouwen’

» Blijf ons volgen

» Weekkrant stopt. Voortgangsberichten blijven naar gelang actualiteit

» Servicelijn Maastricht-Oost stopt

» Hoe zat het ook alweer?

Communicatie A2 Maastricht / Groene Loper na 1 juli 2018

Sinds de ingebruikname van de Koning Willem-Alexander tunnel eind 2016 gaan vragen over de tunnel en toegangswegen naar Rijkswaterstaat. A2 Maastricht heeft haar communicatiemiddelen nog ingezet ter ondersteuning en om u te informeren over de werkzaamheden aan de Groene Loper en allerlei veranderingen en activiteiten.

Van het wegenwerk en de aanplant van bomen tot de restauratie van de Gemeenteflat en de nieuwbouw van Albert Heijn. Van het nieuwe Enexis Huis Limburg tot het nieuwe stadspark en van Bistrot On Top, naar Talentino De Greune Luiper naar Farèn. Er is veel ‘nieuws’ te (her)ontdekken in Maastricht-Oost.

Het openbaar gebied tussen Geusselt en Europaplein is inmiddels overgedragen aan de gemeente Maastricht. Projectbureau A2 Maastricht blijft u op kleinere schaal informeren. Transitie Maastricht-Oost gaat door.  

Lees verder

Dank voor het ‘meebouwen’

Ruim zes jaar hebben wij u via dit Voortgangsbericht laten zien waar gewerkt werd, wat u daarvan zou merken, of we op schema lagen of dat er tegenslagen waren. En u ging ons volgen en meeleven. Gaf ons van katoen als iets niet beviel. En af en toe een compliment. Dat gaf ons weer vleugels en het gevoel dat we samen voor één klus stonden en die hebben we geklaard. Dank voor uw complimenten, meeleven en ‘meebouwen’. A2 Maastricht: we werkten er samen aan! 

Blijf ons volgen

Tot dit najaar kunt u de laatste werkzaamheden aan de Groene Loper in het Geusseltpark volgen via www.a2maastricht.nl. Ontwikkelingen op en langs de Groene Loper kunt u blijven volgen via www.mijngroeneloper.nl. Avenue2/Ballast Nedam Development gaat u onder andere via www.woneneaandegroeneloper.nl informeren over de verkoop van de eerste nieuwe huizen. 

Beide Twitteraccounts (@A2_Maastricht en @MijnGroeneLoper) blijven in de lucht, net als de Facebookpagina van Mijn Groene Loper.

Weekkrant stopt. Voortgangsberichten blijven naar gelang actualiteit

Nadat dit voorjaar met het koninklijk bezoek de laatste Via Maastricht uitgezonden werd op L1 en RTV Maastricht, stoppen we nu ook na 6 jaar met de A2-pagina’s in weekkrant VIA Maastricht. 

Het digitale Voortgangsbericht zal al naar gelang actualiteit een keer per twee weken verschijnen. 

Beide Twitteraccounts (@A2_Maastricht en @MijnGroeneLoper) blijven in de lucht, net als de Facebookpagina van Mijn Groene Loper.

Servicelijn Maastricht-Oost stopt

Met al uw vragen, meldingen en klachten over A2 Maastricht kunt u tot en met 30 juni 2018 bellen of mailen met onze collega’s van Servicelijn Maastricht Oost. Met ingang van 1 juli 2018 stopt de servicelijn. Waar u vanaf dan terecht kunt met vragen?

Hoe zat het ook alweer?

Kenniswebsite
Via de kenniswebsite www.a2maastrichtmodel.nl blijft informatie over de bijzondere aanpak van A2 Maastricht behouden. Op deze website kunt u altijd nog eens teruglezen wat, wanneer en hoe is aangepakt. U kunt er ook uitgebreid fotomateriaal terugvinden.

Geschiedenisboek

In het boek ‘Het A2 Maastricht model’ laat schrijver John Cüsters ruim 80 betrokkenen aan het woord over hun bijdragen aan en beleving van A2 Maastricht, van bouwvakkers tot bestuurders en bouwputwatchers. Lees meer over (de verkrijgbaarheid van) het boek op www.a2maastricht.nl/geschiedenisboek.

Afsluitende documentaire

U kunt het project ook (her)beleven aan de hand van persoonlijke verhalen in de afsluitende documentaire A2 Maastricht. De aanleg van de eerste dubbellaagse tunnel in Nederland. De vele wegfaseringen. Wonen langs de bouwput. De magie van de techniek. De transitie van Maastricht-Oost. Maak het allemaal nog een keer mee in de afsluitende documentaire.

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.