Wij trakteren u graag! 
Op een filmavondje met gratis hapje en drankje, komt u ook?

We kijken nog één keer terug op de realisatie van de Groene Loper voor A2 Maastricht. De aanleg van de eerste dubbellaagse tunnel in Nederland. De vele wegfaseringen. Wonen langs de bouwput. De magie van de techniek. De transitie van Maastricht-Oost. U kunt het allemaal nog een keer meemaken aan de hand van persoonlijke verhalen in de afsluitende documentaire A2 Maastricht.

Van donderdag 29 maart tot en met (paas)zondag 1 april kunt u in Trefcentrum Wittevrouwenveld (Edisonstraat 4 in Maastricht) gezellig met buren, familie en vrienden komen kijken naar deze documentaire.

Elke avond zijn er twee voorstellingen. Van 19.00 uur – 20.30 uur en van 21.00 – 22.30 uur. Per voorstelling is er ruimte voor 200 personen. Wij zorgen voor een traktatie. De toegang is gratis. Reserveer nu uw gratis ticket via www.a2maastricht.nl/mijlpaalgroeneloper. Geen internetverbinding? Dan kunt u ook zonder e-ticket komen. Wij schuiven wel wat stoelen bij.

Met vriendelijke groet,
Communicatie A2 Maastricht 

Lees verder

#4dagenGroeneLoper: 29 maart t/m 1 april

De voorstellingen van de documentaire zijn onderdeel van #4dagenGroeneLoper. Projectbureau A2 Maastricht en Avenue2 organiseren met verschillende partners allerlei activiteiten, om de symbolische opening van de Groene Loper te vieren. Samen met familie, vrienden en kennissen kunt u een kijkje komen nemen op de Groene Loper en kennismaken met oude én nieuwe bewoners langs het tracé. Meer informatie vindt u op www.a2maastricht.nl/mijlpaalgroeneloper.

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.