Maastricht, 12 april 2018

» Aan de slag met GraviLyn

» Nu verkrijgbaar: 'Het A2 Maastricht model'

» A2 Maastricht zet een nieuwe standaard

» Communicatie A2 Maastricht

Aan de slag met GraviLyn

Op donderdag 12 april brachten we GraviLyn aan tussen de Voltastraat en de Scharnerweg. Vrijdag 13 april staat het aanbrengen van GraviLyn op de planning tussen de Adelbert van Scharnlaan en de Sint Gerardusweg. GraviLyn is de goudgele halfverharding van het middenpad dat straks bestemd is voor voetgangers en fietsers.

Het natuurlijke materiaal heeft een tijdje nodig om goed uit te harden. Het middenpad is dan ook voorlopig nog afgesloten. Voor de eerder aangebrachte GraviLyn is het weer de laatste tijd ongunstig geweest. Momenteel wordt onder andere onderzocht wat de gevolgen zijn van de weersinvloeden en hoelang het duurt voordat de GraviLyn gebruikt kan worden. We houden u op de hoogte.

Nu verkrijgbaar: 'Het A2 Maastricht model'

Wat maakt A2 Maastricht 'anders dan anders'? U leest het aan de hand van persoonlijke verhalen van allerlei betrokkenen, van bouwvakkers tot bestuurders en bouwputwatchers, in het geschiedenisboek van A2 Maastricht. Het boek vertelt ook het verhaal achter het project en neemt u aan de hand van een beeldverslag mee door de geschiedenis.

'Het A2 Maastricht Model' is verkrijgbaar via alle boekhandels in Nederland. Boekhandel Dominicanen (Dominicanerkerkstraat 1, Maastricht) heeft het boek in voorraad. Tot en met 29 juni 2018 kunt u € 5,00 korting krijgen op het boek. Lees meer op de website.

A2 Maastricht zet een nieuwe standaard

Tijdens de bijeenkomst ter ere van de symbolische opening van de Groene Loper op 29 maart ging hoogleraar Margot Weijnen in op de maatschappelijke waarde van A2 Maastricht. Die is volgens haar heel hoog. Daarmee heeft A2 Maastricht een nieuwe standaard gezet, waarop Nederland trots mag zijn. Mevrouw Weijnen legt uit waarom.

Communicatie A2 Maastricht

Na 6 jaar werd op zondag 1 april de állerlaatste aflevering van Via Maastricht, voorheen A2 Actueel, uitgezonden op L1. Daarmee sluiten we een tijdperk af, maar stopt niet de communicatie van A2 Maastricht. Voorlopig kunt u de afbouw van de infrastructuur voor de Groene Loper blijven volgen via onder andere www.a2maastricht.nl, deze digitale voortgangsberichten, Twitter (@A2_Maastricht) en weekkrant VIA Maastricht.

De voorbereidingen van Avenue2/Ballast Nedam Development voor de eerste nieuwe huizen kunt u volgen via www.wonenaandegroeneloper.nl

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.