Maastricht, 26 juli 2018

» Zomer bij A2 Maastricht

» Ontwerp-ambitienota Stad en Spoor

» Stuur uw leukste zomerfoto van op of rond de Groene Loper!

» Limburg van Boven: de Groene Loper

» Buurtcamping 'Heppie bij de Liewe': samen spelen, kamperen, zwemmen en dansen

Zomer bij A2 Maastricht

Het is bouwvak. Sinds maandag 23 juli genieten de bouwers van Avenue2 van hun zomervakantie. In het Geusseltpark wordt weer gewerkt vanaf 6 augustus. Andere werkzaamheden beginnen een week later weer.

 

Ontwerp-ambitienota Stad en Spoor

Gemeente Maastricht, de Nederlandse Spoorwegen, ProRail, Provincie Limburg, Maastricht Bereikbaar en Projectbureau A2 Maastricht werken samen aan het doorbreken van de spoorbarrière in Maastricht en het verbinden van oost en west van de stad. 

Al verschillende keren deelde u uw ideeën, wensen, verhalen en ervaringen voor Stad en Spoor. Belangrijke bijdragen voor het document dat er nu ligt: de ontwerp-ambitienota. Vanuit deze basis kunnen de partijen tot keuzes komen voor de verdere ontwikkeling en uitvoering. U kunt de ontwerp-ambitienota downloaden en erop reageren. 

 
 

Stuur uw leukste zomerfoto van op of rond de Groene Loper!

Het is zomer! Tijd voor ijsjes, korte broeken, zonnebrillen en vooral: buiten zijn. Het is de eerste zomer waarin we volop kunnen genieten van de Groene Loper. Hoe beleeft u die? Stuur uw leukste zomerfoto op of rond de Groene Loper naar communicatie@avenue2.nl. De vijf leukste foto's ontvangen een exemplaar van geschiedenisboek 'Het A2 Maastricht model'. Doet u mee? We zijn benieuwd!

 
 

Limburg van Boven: de Groene Loper

In Limburg van Boven vliegt L1 in een helikopter boven Limburg om de mooiste plekjes van de provincie te laten zien vanuit de lucht. Onlangs werd een rondje gemaakt over de Groene Loper. Bekijk de aflevering door te klikken op 'lees verder'.

 
 

Buurtcamping 'Heppie bij de Liewe': samen spelen, kamperen, zwemmen en dansen

Jeugdclub de Happy Kids organiseert allerlei activiteiten voor jeugd vanaf 4 jaar. Zo zijn er dagtripjes naar Fun Valley, Steinerbos en Bobbejaanland. Van 6 tot en met 10 augustus wordt het Leeuwenpark achter Trefcentrum Wittevrouwenveld weer omgetoverd tot buurtcamping 'Heppie bij de Liewe'. Kinderen kunnen hier naar hartenlust samen spelen, kamperen, zwemmen en dansen. We gingen vorig jaar een kijkje nemen op de camping.

 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: www.a2maastrichtmodel.nl

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.