Maastricht, 22 juni 2018


» Servicelijn Maastricht-Oost stopt per 1 juli

» Werk Nieuwe Limmelderweg klaar, hinder voor verkeer Beatrixhaven nog niet voorbij

» Opening Stadspark Maastricht-Oost:een feest voor iedereen

» 25 juni: avondnatuurvierdaagse voert langs de Groene Loper

» A2-Buren: Manusfestival viert multiculti op z’n Maastrichts

Servicelijn Maastricht-Oost stopt per 1 juli

Met al uw vragen, meldingen en klachten over A2 Maastricht kon u tot op de dag van vandaag bellen of mailen met onze collega’s van de Servicelijn Maastricht Oost. Met ingang van 1 juli 2018 zal Servicelijn Maastricht-Oost stoppen.
 
Sinds de ingebruikname van de tunnel eind 2016 gaan vragen over tunnel en toegangswegen naar Rijkswaterstaat. A2 Maastricht heeft haar communicatiemiddelen nog ingezet ter ondersteuning en voor een vloeiende overgang. Op 13 juni jl. is ook de Groene Loper in gebruik genomen. Het openbaar gebied tussen Geusselt en Europaplein is overgedragen aan de gemeente Maastricht. Deze tweede grote mijlpaal betekent ook dat communicatie vanuit A2 Maastricht/de Groene Loper opnieuw minder zichtbaar en minder intensief zal worden. 

Waar kunt u per 1 juli terecht met vragen?

Werk Nieuwe Limmelderweg klaar, hinder voor verkeer Beatrixhaven nog niet voorbij

De werkzaamheden bij de Nieuwe Limmelderweg zijn afgerond. De verbindingsweg tussen de snelwegen bij knooppunt Kruisdonk en Maastricht Noord (Beatrixhaven/P+R) is weer open. Net als de kruising Nieuwe Limmelderweg - Hoekerweg.

Let op! De hinder voor verkeer naar de Beatrixhaven is nog niet voorbij. Tot en met 2 juli bouwt de gemeente Maastricht de kruising Fregatweg - Hoekerweg om tot rotonde.

 

Opening Stadspark Maastricht-Oost:
een feest voor iedereen

Met het aansteken van het vuur bij het Bevrijdingsmonument is het Stadspark Maastricht Oost officieel geopend. “Vóór de ondertunneling van de A2 was het enkel decor, nu is het groen het cement van de samenleving”, aldus wethouder Gert-Jan Krabbendam. De marktkraampjes, muziek en gezelligheid doen zaterdag 16 juni de rest.

 
 

25 juni: avondnatuurvierdaagse voert langs de Groene Loper

Het IVN Maastricht houdt van maandag 25 tot en met donderdag 28 juni een Avondnatuurvierdaagse die twee avonden langs de Groene Loper voert.

De eerste dag wordt onder leiding van een gids het zuidelijk deel van de Groene Loper aangedaan, de tweede dag het noordelijk deel. De twee andere avonden is er aandacht voor de nieuwe stadsnatuur rond de Tapijnkazerne en de Hoge Fronten, het zogenaamde Frontenpark.

Klik op `lees verder` om het programma te bekijken.

 
 

A2-Buren: Manusfestival viert multiculti op z’n Maastrichts

Komende zondag, 24 juni barst het Manus van Allesfestival weer los in Wittevrouwenveld. Het gratis festival trekt jaarlijks ruim 12.000 bezoekers. Manus van Alles festival staat Euregionaal nationaal en bekend om zijn aanstekelijke mix van exotische culturen en Maastrichtse ambiance. NS Magazine Spoor tipte het festival al in 2009 als ‘een van de 10 leukste gratis uitstapjes van Nederland’. De website Festiworld typeerde het festival in maart 2015 als ‘Het feest dat verschillen viert in plaats van benadrukt’. Of zoals Maastricht Gezien vorig jaar schreef: “V'r zien allemaol aanders en dat viere v'r”. U komt toch ook?

 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: www.a2maastrichtmodel.nl

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.