Maastricht, 26 januari 2018

» Vooruitblik werkzaamheden Maastricht 2018

» GraviLyn nog niet uitgehard

Vooruitblik werkzaamheden Maastricht 2018

2017 was een druk jaar met veel werkzaamheden in Maastricht. Zoals de afbouw van knooppunt Europaplein en kruispunt Geusselt voor A2 Maastricht, het inschuiven van een nieuw brugdeel bij de Noorderbrug en de realisatie van de ondergrondse fietsenstalling bij Centraal Station Maastricht. 

Een aantal belangrijke klussen en mijlpalen is daarmee achter de rug, maar we zijn er nog niet. Ook het komende jaar moeten weggebruikers - inclusief (brom)fietsers en voetgangers - rekening houden met afsluitingen, omleidingen en veranderingen in routes.

GraviLyn nog niet uitgehard

In het najaar brachten we de eerste etappes GraviLyn aan op de Groene Loper tussen knooppunt Europaplein en kruising Geusselt. GraviLyn is de goudgele halfverharding van het middenpad. Het middenpad van de Groene Loper is straks voor voetgangers en fietsers. 

Zoals aangegeven duurt het een tijdje voordat het natuurlijke materiaal is uitgehard. Door de winterse, vooral natte, weersomstandigheden is de GraviLyn nog niet voldoende uitgehard. Als we er nu gebruik van zouden maken, zou het kapot gaan. En dat zou zonde zijn. De GraviLyn is dan ook voorlopig nog niet klaar voor gebruik. Daarbij is het gele middenpad nog niet overal aangebracht. We houden u op de hoogte van de voortgang.

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.