Maastricht, 2 maart 2018


» Werkzaamheden op laag pitje door winters weer

» Afvoeren slooppuin blokken 1, 4 en 5

» Vaarwel keet Kruisdonk

Werkzaamheden op laag pitje door winters weer

Het is winter. Buiten vriest het dat het kraakt en zo nu en dan valt er een sneeuwbui uit de lucht. Vanwege de aanhoudende vorstperiode ligt het werk op en rond de Groene Loper nagenoeg stil. Per dag bekijken we welke werkzaamheden gedaan kunnen worden.

Kruising Sint Gerardusweg - Bloemenweg
Bij de kruising Sint Gerardusweg - Bloemenweg zit het niet mee. Voor de carnaval hadden we hier al enig oponthoud door vorst in de grond en nu hebben we opnieuw te maken met vertraging door het winterse weer. Het is moeilijk te zeggen wanneer het werk hervat kan worden.

Afvoeren slooppuin blokken 1, 4 en 5

We zijn deze week gestart met het breken en afvoeren van het slooppuin van blokken 1, 4 en 5. Om het werk zo snel mogelijk gedaan te krijgen, zijn de werktijden iets verruimd. Dat betekent dat er van maandag tot en met vrijdag dagelijks gewerkt wordt van ongeveer 07.00 tot 19.00 uur.

Vaarwel keet Kruisdonk

De afgelopen jaren waren ze een vertrouwd beeld in het projectgebied van A2 Maastricht: de grote bouwketen van Avenue2. Maar nu gaat de laatste grote bouwkeet verdwijnen: keet Kruisdonk.

 

Groene Loper Run

Op (paas)zondag 1 april vindt de eerste Groene Loper Run plaats, een 5 én 10 kilometer lange hardloopwedstrijd waar iedereen aan kan meedoen. Het parcours gaat voor het grootste gedeelte over de Groene Loper. De hardlopers rennen tussen het Europaplein en het MVV-stadion (de Geusselt). De precieze route wordt nog bekend gemaakt. Start en finish zijn naast de Lourdeskerk. Meer informatie en inschrijven: www.groeneloperrun.nl.

 
  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.