Maastricht, 19 januari 2018


» Oprit/afrit Sint Gerardusweg definitief dicht

» Rioolreiniging Hunnenweg/Regentesselaan

» 24 januari: Informatiebijeenkomst 'Wonen langs de Groene Loper'

» 20 januari: informatieronde Stad en Spoor

Oprit/afrit Sint Gerardusweg definitief dicht

Voor de afbouw van het totale verkeerssysteem voor A2 Maastricht gaat volgens huidige inzichten vanaf 22 januari 2018 de op- en afrit Sint Gerardusweg voorgoed dicht. Automobilisten kunnen dan niet meer vanaf de Sint Gerardusweg de oprit nemen naar de A2 richting het zuiden (Luik/Randwyck). Verkeer vanaf de John F. Kennedysingel kan ook niet meer via de bestaande verbinding naar de Sint Gerardusweg rijden. 
Let op! Dit is fysiek onmogelijk, omdat de geleiderail (ook wel vangrail genoemd) doorgetrokken wordt.

Lees meer op onze website en bekijk een kaartje met de alternatieve routes die gaan gelden na de definitieve afsluiting van de oprit/afrit Sint Gerardusweg.

Rioolreiniging Hunnenweg/Regentesselaan

Firma Rions is in opdracht van Avenue2 bezig met het reinigen van het riool in de Hunnenweg en op de Regentesselaan. Rions heeft besloten tijdelijk te stoppen met de rioolreiniging op de Hunnenweg en in de Regentesselaan. Het riool is nagenoeg schoon, maar de laatste restjes zijn hardnekkig. Rions laat deze restjes nu eerst indrogen, om ze vervolgens met een speciale spuitmachine te verwijderen.

 

24 januari: Informatiebijeenkomst 'Wonen langs de Groene Loper'

Eindelijk is het zover, het ontwerp van de woningen in dit vernieuwde stuk Maastricht gaat van start. Om de eerste ideeën te delen vindt op woensdag 24 januari 2018 een eerste informatiebijeenkomst plaats. Hier presenteren Ballast Nedam Development en supervisors West8 en Humblé-Martens het geactualiseerde stedenbouwkundig plan van De Groene Loper.

Vanwege grote belangstelling is het helaas niet meer mogelijk om u in te schrijven voor de informatieavond. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonen aan de Groene Loper? Houd dan de komende tijd deze website in de gaten.

 
 

20 januari: informatieronde Stad en Spoor

Op zaterdag 20 januari praten we de gemeenteraad bij over de studie Stad en Spoor. Bewoners en belangstellenden zijn van harte welkom bij deze informatieronde. De informatieronde wordt gehouden in het Trefcentrum Wittevrouwenveld van 10:00 tot 12:00 uur. Gelieve aan te melden vóór 18 januari via: stadenspoor@maastricht.nl.

 
  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.