Maastricht, 9 februari 2018

» Carnaval bij A2 Maastricht

» Kruising Sint Gerardusweg - Bloemenweg open tot 14 februari

» Oversteken dicht voor autoverkeer vanwege herstelwerk

» Fiets- en voetgangersoversteek Regentesselaan - Prinsenlaan opengesteld

» (Paas)zondag 1 april: Groene Loper Run

Carnaval bij A2 Maastricht

Tijdens carnaval ligt het werk op de Groene Loper stil. Vanaf woensdag 14 februari beginnen de werkzaamheden weer. 

Met vragen kunt u terecht bij de Servicelijn Maastricht Oost, via 043 - 350 71 50 of www.a2maastricht.nl/servicelijn. Houd er wel rekening mee dat we werken met een beperkte bezetting. Het beantwoorden van informatievragen (vragen zonder spoed) kan daarom langer duren.

Veer winse ederein hiel väöl plezeer de koumende daog! Goejt uuch dedoor!

Kruising Sint Gerardusweg - Bloemenweg open tot 14 februari

Maandag 5 februari zijn we begonnen met het aanpassen van de kruising Sint Gerardusweg - Bloemenweg, om deze aan te sluiten op de Groene Loper. We hebben de afgelopen dagen diverse werkzaamheden uitgevoerd, maar vanwege de vorst kon er geen grondwerk plaatsvinden. Met carnaval voor de deur hebben we besloten de kruising open te zetten. Autoverkeer kan tot 14 februari doorgaan. Daarna gaat de oversteek naar verwachting dicht. Maar: de planning blijft onder voorbehoud. Als het weer tegenzit, kan het zijn dat de werkzaamheden opschuiven.

Oversteken dicht voor autoverkeer vanwege herstelwerk

Vanwege herstelwerkzaamheden is het komende week nodig om twee oversteken van de Groene Loper tijdelijk dicht te zetten. Op 15 februari is de oversteek Schepen Roosenstraat - Professor Quixstraat dicht voor autoverkeer en op 16 februari de oversteek Voltastraat - Professor Cobbenhagenstraat. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel doorgaan.

Let op! De planning is onder voorbehoud. Deze is namelijk afhankelijk van diverse omstandigheden, zoals het weer. Het kan zijn dat de werkzaamheden uitlopen. Houd onze berichtgeving in de gaten om op de hoogte te blijven!

Fiets- en voetgangersoversteek Regentesselaan - Prinsenlaan opengesteld

De fiets- en voetgangersoversteek Regentesselaan – Prinsenlaan is opengesteld. Afgelopen week sloten we de Regentesselaan aan op de Groene Loper. Nu is de oversteek klaar en kunnen fietsers en voetgangers er gebruik van maken.

Alleen de GraviLyn moet nog verder uitharden. We willen echter voorkomen dat de oversteek daardoor voorlopig nog dicht zou moeten blijven. We hebben dan ook besloten de oversteek open te stellen, met beschermende maatregelen voor de GraviLyn.

 

(Paas)zondag 1 april: Groene Loper Run

Waar vroeger het verkeer raasde, wordt het gebied tussen Europaplein en Geusselt nu stap voor stap teruggegeven aan bewoners en bezoekers. Maastricht-Oost is volop in verandering. We staan te trappelen om de Groene Loper in gebruik te nemen. In symbolische zin gaan we dat doen op (paas)zondag 1 april met de eerste Groene Loper Run, een hardloopwedstrijd waar iedereen aan kan meedoen.

 
  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.