Maastricht, 16 februari 2018

» Weer aan de slag bij kruising Sint Gerardusweg - Bloemenweg

» Onderhoud Koning Willem-Alexandertunnel

» Weet u nog?

Weer aan de slag bij kruising
Sint Gerardusweg - Bloemenweg

Tijdens de carnaval hebben we de kruising Sint Gerardusweg - Bloemenweg tijdelijk opengezet. Op woensdag 14 februari zijn de werkzaamheden voor het aanpassen van de kruising hervat. Autoverkeer kan niet door, (brom)fietsers en voetgangers wel. Naar verwachting duurt het werk tot eind februari.

Onderhoud Koning Willem-Alexandertunnel

Voor goed functionerende en veilige tunnels voert Rijkswaterstaat regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit. Ook aan de Koning Willem-Alexandertunnel in de A2 bij Maastricht. Volgende week vindt het volgende onderhoudsmoment voor de tunnel plaats. 

Van woensdagavond 21 februari 22.00 uur tot donderdagochtend 22 februari 6.00 uur zijn de onderste tunnelbuizen (A2) afgesloten.

Van donderdagavond 22 februari 22.00 uur tot vrijdagochtend 23 februari 06.00 uur zijn de bovenste tunnelbuizen (N2) afgesloten.

Weet u nog?

Regelmatig laten we het A2 Maastricht gebied vanuit de lucht fotograferen. Zo houden we de voortgang in het oog en kunnen we ook nog eens terugkijken naar hoe het vroeger was. Begin januari maakte fotograaf Aron Nijs weer een rondje boven de stad om nieuwe luchtfoto's te maken. We laten u nog een keer zien hoe de N2 Corridor sinds 2014 is veranderd. 

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.