Maastricht, 6 oktober 2017


» Hinder voor verkeer door aanleg bergbezinkbassin Rothem

» Onderhoud Koning Willem-Alexandertunnel

» 1e deel nieuwe parkeerplaats Albert Heijn begin volgende week open

Hinder voor verkeer door aanleg bergbezinkbassin Rothem

Sinds 21 augustus werkt Avenue2 -in opdracht van de gemeente Meerssen- aan het nieuwe bergbezinkbassin bij rotonde Witte Hoek in Rothem. 

Voor de aansluiting van het bergbezinkbassin op het riool van de gemeente Meerssen werkt Avenue2 vanaf half oktober aan het riool in rotonde Witte Hoek en in de weg Kruisdonk, tot ongeveer 30 meter achter het viaduct Kruisdonk. Dat betekent dat er vanaf dan verschillende afsluitingen en omleidingen voor verkeer nodig zijn.

Onderhoud Koning Willem-Alexandertunnel

Voor goed functionerende en veilige tunnels voert Rijkswaterstaat regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit. Ook aan de Koning Willem-Alexandertunnel in de A2 bij Maastricht. 

Het volgende onderhoudsmoment voor deze tunnel vindt plaats in de nachten van 11 en 12 oktober. Op deze manier blijven de tunnels schoon, werken alle voorzieningen en kunnen we regelmatig controleren hoe alle technische systemen functioneren. Indien nodig voeren we updates van de systemen door.

Rijkswaterstaat voert het onderhoud uit in de nachtelijke uren om zo min mogelijk hinder voor het verkeer te veroorzaken. Het komende onderhoud is gepland op de volgende momenten:

Van woensdag 11 oktober 22.00 uur tot donderdag 12 oktober 06.00 uur: afsluiting van de onderste tunnelbuizen (A2).
Van donderdag 12 otkober 22.00 uur tot vrijdag 13 oktober 06.00 uur: afsluiting van de bovenste tunnelbuizen (N2).  

 

1e deel nieuwe parkeerplaats Albert Heijn begin volgende week open

Begin volgende week gaat het eerste deel van de nieuwe parkeerterrein voor Albert Heijn aan de Scharnerweg open. Dit parkeerterrein ligt op de plek van de voormalige winkels van Albert Heijn, Gall&Gall en Etos.

Twee delen
Vanaf volgende week wordt het huidige parkeerterrein opnieuw ingericht. Intussen parkeren bezoekers van Albert Heijn, Gall&Gall en Etos op het nieuw aangelegde deel.

Klaar voor feestdagen
Als alles volgens planning verloopt, is het parkeerterrein nog voor de feestdagen aan het einde van het jaar helemaal klaar.

 
  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.