Maastricht, 12 oktober 2017

» Rioolwerk op de Meerssenerweg vanaf 16 oktober

» Herinrichting Doctor Schaepmanstraat en Burgemeester Bauduinstraat

» Vanaf 16 oktober: hinder voor verkeer door aanleg bergbezinkbassin Rothem 

» Update over afsluiting oversteek Voltastraat - Professor Cobbenhagenstraat

Rioolwerk op de Meerssenerweg vanaf 16 oktober

Het zal u niet ontgaan zijn. We timmeren behoorlijk aan de wegen rondom Geusselt dit najaar om het verkeerssysteem voor A2 Maastricht rondom dit kruispunt af te bouwen. Daar komt voor autoverkeer nog een extra afsluiting bij in de week van 16 oktober. Op de Meerssenerweg moeten nog rioolwerkzaamheden gebeuren, die we ook nu meenemen.

Dat betekent dat de Meerssenerweg van maandagochtend 16 oktober tot vrijdagavond 20 oktober is afgesloten voor autoverkeer tussen de Viaductweg en de Mosa. Van vrijdagavond 20 oktober tot maandagochtend 23 oktober richten we het kruispunt Viaductweg-Meerssenerweg opnieuw in en is het kruispunt volledig afgesloten.

Herinrichting Doctor Schaepmanstraat en Burgemeester Bauduinstraat

Sinds april van dit jaar zijn we aan de slag met de inrichting van het openbaar gebied tussen Geusselt en Europaplein. Om de Doctor Schaepmanstraat aan te sluiten op de toekomstige Groene Loper, richten we deze straat en de Burgemeester Bauduinstraat opnieuw in. Het werk start naar verwachting in de week van 23 oktober.

Informatieavond op 17 oktober
Wilt u meer uitleg over de werkzaamheden en de toekomstige situatie? Kom dan op dinsdag 17 oktober naar Het Informatiecentrum van A2 Maastricht (in het Geusseltstadion). U kunt vrij binnenlopen tussen 17.00 en 19.00 uur. 

Vanaf 16 oktober: hinder voor verkeer door aanleg bergbezinkbassin Rothem 

In opdracht van de gemeente Meerssen legt Avenue2 een nieuw bergbezinkbassin aan bij rotonde Witte Hoek in Rothem. Vanaf 16 oktober starten we met het aansluiten van het bergbezinkbassin op het rioolstelsel van de gemeente Meerssen.

Gedeeltelijke wegafsluitingen
Dat betekent dat er vanaf dan verschillende afsluitingen en omleidingen voor verkeer nodig zijn. Van 16 tot en met 20 oktober werken we aan het riool in rotonde Witte Hoek. De rotonde is dan gedeeltelijk afgesloten. Van 23 oktober tot en met 6 november werken we aan het riool in de weg Kruisdonk. Dan is deze weg deels afgesloten.

Update over afsluiting oversteek Voltastraat - Professor Cobbenhagenstraat

Sinds maandagochtend 9 oktober is de oversteek bij de Voltastraat - Professor Cobbenhagenstraat dicht. We lieten eerder weten dat de oversteek voor zes weken dicht zou gaan voor alle verkeer. Voor (brom)fietsers en voetgangers blijft de oversteek echter nog één week langer open, tot 16 oktober.

Slecht ter been?
Bent u slecht ter been, woont u in Wyckerpoort-Noord en doet u boodschappen in het winkelcentrum in de Voltastraat? Dan bieden wij u vanaf 16 oktober tijdelijk een boodschappenservice aan. Lees er meer over op onze website.

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.