Maastricht, 3 mei 2018

» 28 mei - 22 juni: asfaltherstel Nieuwe Limmelderweg

» Werken aan de Groene Loper tussen Paardentunnel en Geusseltpark

» A2 Maastricht: we werk(t)en er samen aan

» Eethuis Farèn: veel meer dan lekker eten

28 mei - 22 juni: asfaltherstel Nieuwe Limmelderweg

Van maandag 28 mei tot en met vrijdag 22 juni vinden in twee fasen werkzaamheden plaats op de Nieuwe Limmelderweg, de verbindingsweg tussen de A2 en A79 bij knooppunt Kruisdonk en Maastricht Noord (Beatrixhaven/P+R Maastricht Noord).

Het wegdek van de Nieuwe Limmelderweg is gaan scheuren en daarom is asfaltherstel nodig. Verkeer moet rekening houden met forse hinder, met name tijdens de spits, en omwonenden met (geluids)hinder.

Werken aan de Groene Loper tussen Paardentunnel en Geusseltpark

We werken niet alleen tussen Europaplein en Geusselt aan de inrichting van het openbaar gebied. We zijn ook in het Geusseltpark aan de slag voor de aanleg van de Groene Loper, die vanaf hier richting Buitengoed Geul en Maas gaat. Zo leggen we een verkeersdrempel aan op het Stadionplein, ter hoogte van de Pierre de Coubertinweg.

A2 Maastricht: we werk(t)en er samen aan

Jarenlang maakten we iedere week een eigen informatieve televisierubriek (A2 Actueel en later Via Maastricht), waarin we de kijker informeerden over het reilen en zeilen rond de A2-bouwput. De tv-ploeg die de filmpjes (en twee documentaires) maakte, bestond uit presentator Nira Kakerissa, cameraman Bart Cuijpers en regisseur Janneke Swinkels (in de eerste jaren Eric Wijnhoven). Zij maakten tijdens hun draaidagen de nodige grappige en soms ook spannende avonturen mee...

A2 Maastricht: we werk(t)en er samen aan. Schrijver John Cüsters laat in het boek 'Het A2 Maastricht model' ruim 80 betrokkenen aan het woord over hun bijdragen aan en beleving van A2 Maastricht. Zo ook de tv-ploeg. Benieuwd naar de verhalen? Meer informatie over het boek vindt u op: www.a2maastricht.nl/geschiedenisboek. Tot en met 29 juni te bestellen met 5 euro korting.

 

Eethuis Farèn: veel meer dan lekker eten

Op de plek waar de Groene Loper de Frankenstraat ontmoet gebeurt iets bijzonders. Bij het eethuis van Farèn Sallak krijgen bezoekers niet alleen heerlijke salades, een gezonde lunch of een kopje koffie. “Ik wil een bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen én aan hun geluksgevoel.”

 

De voorbereidingen van Avenue2/Ballast Nedam Development voor de eerste nieuwe huizen kunt u volgen via www.wonenaandegroeneloper.nl

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.