Maastricht, 27 september 2018
 
» Start verkoop huizen Groene Loper

» Eerste zomer op de Groene Loper

»  A2 Maastricht anders dan anders door totaalaanpak van mobiliteit en leefbaarheid

 

Start verkoop huizen Groene Loper

De start van de verkoop van de eerste woningen door Ballast Nedam Development leverde gisteren flink drukte op in de boksschool aan de Groene Loper. Bezoekers konden informatie krijgen en een virtuele tour maken langs de toekomstige woningen. Binnen twee weken is bekend wie de bewoners worden van de 53 stadswoningen en 15 appartementen. De veranderingen in Maastricht-Oost gaan in rap tempo door.

 
 

Eerste zomer op de Groene Loper

Met het einde van de zomer in zicht is het tijd om nog eens terug te kijken naar die eerste zomer op de Groene Loper. U stuurde ons leuke beelden van uw zomerfoto's waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt.

Op woensdag 13 juni 2018 kon het nieuwe stuk stad in Maastricht tussen Geusselt en Europaplein in gebruik worden genomen. Maastricht-Oost is in verandering. Afgelopen zomer maakten we we zelf ook een filmpje van de eerste zomer op de Groene Loper. We kijken ook nog eens terug hoe het was. Kijkt u mee?

 
 

A2 Maastricht anders dan anders door totaalaanpak van mobiliteit en leefbaarheid

Na de koning was er op 7 september jl. opnieuw hoog bezoek op de Groene Loper die bovenop de tweelaagse A2-tunnel in Maastricht ligt. Ditmaal wilden Lidewijde Ongering, Secretaris Generaal Ministerie Infrastructuur en Waterstaat en Jan Hendrik Dronkers, Loco -Secretaris Generaal zelf zien hoe Maastricht-Oost nog steeds in rap tempo kan veranderen juist door alle infrastructurele aanpassingen. Het stadsdeel dat decennia lang door een autoweg was gescheiden wordt nu steeds meer weer één geheel. Op de fiets werd het tweetal, met enkele andere topfunctionarissen van Strukton, Ballast Nedam, gemeente Maastricht en projectbureau A2 Maastricht rondgeleid.

De Groene Loper is het plan dat sinds 2009 wordt uitgevoerd ter realisatie van het project A2 Maastricht en waarvoor overheden en bedrijfsleven een grensverleggende samenwerking zijn aangegaan om te komen tot één totaalaanpak van mobiliteit en leefbaarheid.

 
  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.