Maastricht, 27 juli 2017


» Rotonde Scharnerweg open voor verkeer

» Van de Kolonel Millerstraat naar de President Roosveltlaan

» Zomer bij A2 Maastricht

» A2-Buren: Opening nieuwe Albert Heijn Scharnerweg

Rotonde Scharnerweg open voor verkeer

Sinds 18 april van dit jaar werkten we aan de nieuwe rotonde bij de Scharnerweg. De kruising was daarom afgesloten voor autoverkeer tussen Wyck en Scharn. De nieuwe rotonde is nu open en verkeer kan weer van oost naar west en andersom doorgaan.

Van de Kolonel Millerstraat naar de President Roosveltlaan

Deze week ronden we naar verwachting de herinrichting van de Kolonel Millerstraat af. Daar zijn we bezig met de laatste werkzaamheden. Vanaf volgende week werken we in de President Rooseveltlaan. Daar gaan we stoepranden leggen en kolken plaatsen. Deze werkzaamheden leveren geen overlast op.

Tussen rotonde Scharnerweg en Dienstengebouw Zuid wordt tijdens de bouwvak niet gewerkt. Na de bouwvak gaan we daar weer verder. 

Zomer bij A2 Maastricht

Terwijl veel mensen genieten van een welverdiende vakantie, ligt het werk bij A2 Maastricht niet stil tijdens de bouwvak. 

Op verschillende plekken werken we door. Zo gaan we tussen kruising Geusselt en rotonde Scharnerweg verder met de voorbereidingen voor het straatwerk van de toekomstige Groene Loper. Verder zijn we bezig met de sloop van het oude gebouw van de Albert Heijn aan de Scharnerweg en werken we door aan het bergbezinkbassin bij de Geusselt.


 

A2-Buren: Opening nieuwe Albert Heijn Scharnerweg

Maandenlang is er gebouwd aan de nieuwe Albert Heijn aan de Scharnerweg. Gisteren was het dan eindelijk zover. “De winkel is geopend door onze fans” lacht vestigingsmanager Artin van Ginkel tevreden. Bent u ook benieuwd wat er allemaal vernieuwd is? En hoe het terrein er straks uit gaat zien?

 
  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.