Maastricht, 9 maart 2017


» Doorwerken bij Europaplein

» Onderhoud Koning Willem-Alexandertunnel maart 2017

» CNME en IVN werken  met de komende generatie aan een duurzame toekomst

Met man en macht werken we aan de ombouw van Europaplein

Doorwerken bij Europaplein

Sinds eind januari werkt bouwer Avenue2 met man en macht door om het vernieuwde knooppunt Europaplein zo snel mogelijk in gebruik te nemen. In de loop van zondagochtend 9 april ronden we de werkzaamheden af en kan verkeer via de N2-tunnelbuis vanuit het noorden niet alleen doorrijden naar Luik, maar ook naar de John F. Kennedysingel. Vanaf dat moment gaat de President Rooseveltlaan – de voormalige tijdelijke N2 – dicht voor noord-zuid en zuid-noord verkeer . De realisatie van de Groene Loper tussen Geusselt en John F. Kennedysingel start meteen: op maandag 10 april. We houden u op de hoogte!

Klik hier voor het meest recente fotoboek Klik hier voor het meest recente fotoboek

Onderhoud Koning Willem-Alexandertunnel maart 2017

Voor goed functionerende en veilige tunnels voert Rijkswaterstaat reguliere onderhoudswerkzaamheden uit aan alle tunnels. Binnenkort vindt het derde onderhoudsmoment plaats voor de Koning Willem-Alexandertunnel.

Vier gedeeltelijke afsluitingen
Rijkswaterstaat voert het onderhoud uit in de nachtelijke uren om zo min mogelijk hinder voor het verkeer te veroorzaken. Het komende onderhoud wordt uitgevoerd in vier nachten, namelijk op 13, 14, 15 en 16 maart.

Elke nacht wordt telkens één buis afgesloten. Voor verkeer met bestemming (binnen)stad Maastricht gelden tijdens het onderhoudswerk enkele omleidingsroutes. Deze omleidingsroutes worden aangegeven op de informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt.

Mijn Groene Loper
 

CNME en IVN werken  met de komende generatie aan een duurzame toekomst

Op woensdag 22 maart 2017 is Maastricht Boomfeest-Hoofdstad 2017. Ruim 500 kinderen van lokale en euregionale scholen doen mee. John Steijns van CNME Maastricht en Regio en Tineke de Jong van IVN-Maastricht bezochten eind februari enkele scholen in Maastricht om aan de kinderen én aan de leraren in een gastles wat meer uitleg te geven over de Nationale Boomfeestdag.

 
  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.