Maastricht, 14 december 2018


» Steeds meer van A2 Maastricht naar Groene Loper

» Een kerstverhaal over DE Engel

» A2 Maastricht wint ....

Steeds meer van A2 Maastricht naar Groene Loper

In 2018 is veel gebeurd. De koning heeft de Groene Loper geopend. Het nieuwe stadspark heet voortaan het Vrijheidspark. Het openbaar gebied tussen Geusselt en Europaplein is overgedragen aan de gemeente Maastricht. De brug over de Geusseltvijver voor voetgangers en fietsers is in gebruik genomen. Het meeste werk voor Avenue2 en dan vooral Strukton zit erop. 

De veranderingen gaan door want Ballast Nedam Development is bezig met de voorbereidingen van de eerste nieuwe huizen die in 2019 worden gebouwd. En we sluiten het jaar af met een internationale prijs uit Londen. Maastricht-Oost is verandert in rap tempo. Dé nieuwe Engel is het boegbeeld van alle veranderingen.

Dank dat u ons ook dit jaar weer gevolgd heeft. Wij wensen u fijne feestdagen!

 

Een kerstverhaal over DE Engel

Tijdens de decemberdagen verwarmen kerstversieringen de stad. De gure wind jaagt iedereen naar binnen rondom de kerstboom. Ondertussen staat er op de Groene Loper een wel hele bijzondere engel...

 

A2 Maastricht wint ....

Supertrots op ons project De Groene Loper! Op donderdag 6 december is in Londen bekend gemaakt dat we de NCE Tunnelling Award gewonnen hebben in de categorie`Project van het jaar voor ondergronds ruimtegebruik`. Bovendien sleepten we een `recomandation`(aanbeveling) in de wacht voor Tunnelteam van het Jaar! Ruim 30 wereldwijd genomineerde projecten deden mee.

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: www.wonenaandegroeneloper.nl

Kenniswebsite A2 Maastricht: www.a2maastrichtmodel.nl

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.