Maastricht, 12 november 2018


» Werkzaamheden Groene Loper

» Nachtafsluiting Koning Willem-Alexandertunnel op 24 - 25 november

» In gesprek met.... "Laat de andere kant van de stad maar naar de Groene Loper komen"

» Tweede leven voor infobalie A2 Maastricht

» Ballast Nedam Development bereidt zich voor op fase 2 verkoop woningen Groene Loper

Werkzaamheden Groene Loper

Er worden nog steeds werkzaamheden uitgevoerd aan de Groene Loper om de laatste puntjes op de i te zetten. Zo werkt Avenue2 nog aan de brug over de Geusseltvijver en werd er bij rotonde Scharnerweg begin oktober een stuk GraviLyn ververvangen. Lees verder voor een update van de werkzaamheden.

Nachtafsluiting Koning Willem-Alexandertunnel op 24 - 25 november

Rijkswaterstaat laat ons weten in de nacht van 24 november op 25 november de Koning Willem-Alexandertunnel te sluiten. Deze tijdelijke, gehele sluiting is nodig voor het uitvoeren van wijzigingen in de software.

 

In gesprek met.... "Laat de andere kant van de stad maar naar de Groene Loper komen"

Andrea Bertus woont al 15 jaar op de kop van de Frankenstraat. Ze zat op de eerste rij tijdens de werkzaamheden. “Het is een mooi stukje stad geworden. Het voelt grootstedelijk aan, zelfs on-Maastrichts.” Toch zijn er ook wat kritische noten te kraken. We kijken samen terug op die eerste lange zomer aan de Groene Loper.

 
http://www.mijngroeneloper.nl/nieuws/nieuws-archief/tweede-leven-voor-infobalie-a2-maastricht-2
 

Tweede leven voor infobalie A2 Maastricht

Nu de infrastructuur en het openbaar gebied af zijn, werkt een kleinere bezetting van het projectbureau A2 Maastricht door aan dat ene totaalplan voor mobiliteit en leefomgeving. 

Minder mensen hebben ook minder huisvesting nodig. Zo zijn wij op dit moment bezig het oude Informatiecentrum A2 Maastricht leeg te maken. We vroegen via Facebook wie interesse had in de ontvangstbalie.

De Dierenambulance Maastricht meldde zich als allereerste bij ons. En zo werd onze oude balie stapje voor stapje gedemonteerd en meegenomen. We zijn benieuwd naar het eindresultaat op de nieuwe bestemming!

 
 

Ballast Nedam Development bereidt zich voor op fase 2 verkoop woningen Groene Loper

Ballast Nedam Development rondt momenteel de verkoop af van de eerste woningen aan de Groene Loper tussen de Professor Cobbenhagenstraat en de Professor Quixstraat. Terwijl Laudy Bouw & Ontwikkeling na de verkoop het contact met de nieuwe bewoners op zich neemt, gaat Ballast Nedam Development door met de voorbereiden van de tweede tranche. Wilt u meer weten over de nieuwbouwwoningen aan de Groene Loper? Kijkt u dan eens op www.wonenaandegroeneloper.nl.

 

Algemene ontwikkelingen Groene Loper: www.mijngroeneloper.nl
Voorbereidingen Avenue2/Ballast Nedam Development eerste nieuwe huizen: www.wonenaandegroeneloper.nl
Kenniswebsite A2 Maastricht: www.a2maastrichtmodel.nl

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.mijngroeneloper.nl
Volg ons op   facebook.com/mijngroeneloper   @MijnGroeneLoper

Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.