Maastricht, 14 december 2017

» Verfijning bewegwijzering A2 Maastricht

» Sloop flat Professor Cobbenhagenstraat

» Onderhoud Koning Willem-Alexandertunnel

» Vorderingen bergbezinkbassin Geusselt

» A2-Buren: zondag 17 december Blackgospel Wittevrouwenveld

Verfijning bewegwijzering A2 Maastricht

In de nacht van 15 op 16 december vorig jaar hebben we de Koning Willem-Alexandertunnel in gebruik genomen. Rijkswaterstaat en de partners gemeente Maastricht en projectbureau A2 Maastricht hebben afgelopen jaar in de gaten gehouden hoe weggebruikers de borden wel en soms ook niet begrijpen. Op basis van deze analyse is bepaald waar aanvullingen nodig zijn. Deze worden naar verwachting begin 2018 doorgevoerd.

Sloop flat Professor Cobbenhagenstraat

Deze week zijn we gestart met de sloop van het casco van de flat aan de Professor Cobbenhagenstraat. Het slopen gebeurt met een sloopkraan, die het gebouw beetje bij beetje afbreekt. Omwonenden kunnen geluids- en stofoverlast hebben. Mogelijk zijn er af en toe trillingen voelbaar door omlaag komende puinstukken. Om stofhinder zoveel mogelijk te voorkomen, staan er waterkanonnen standby om te benevelen.

Onderhoud Koning Willem-Alexandertunnel

Voor goed functionerende en veilige tunnels voert Rijkswaterstaat regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit. Ook aan de Koning Willem-Alexandertunnel in de A2 bij Maastricht. Deze week vindt het volgende onderhoudsmoment voor deze tunnel plaats. Van woensdag 13 december 22.00 uur tot donderdag 14 december 6.00 uur waren de onderste tunnelbuizen (A2) afgesloten. 

Van donderdag 14 december 22.00 uur tot vrijdag 15 december 06.00 uur zijn de bovenste tunnelbuizen (N2) afgesloten voor onderhoud.

Vorderingen bergbezinkbassin Geusselt

Het dak van het bassin is af. We zijn bezig met het aanbrengen van voorzieningen. En op dit moment staat het bassin vol met water. Zo testen we het op waterdichtheid. Na het voltooien van de laatste afwerkingen, gaan we verder met het aanvullen van de grond rondom het bassin. In de laatste week van december en de eerste week van januari ligt het werk stil, vanwege de kerstvakantie.

 

A2-Buren: zondag 17 december Blackgospel Wittevrouwenveld

Het Manus van Alles festival presenteert op zondag 17 december in Maastricht de 11e editie van Blackgospel Wittevrouwenveld. Dit jaar geeft de populaire gospelgroep Joany Muskiet & More Gospel Singers uit Rotterdam een hartverwarmend kerstconcert met bekende klassiekers en eigentijds repertoire. Het concert vindt plaats om 15.00 uur in de Lourdeskerk (President Rooseveltlaan 215, Maastricht). De toegang is gratis.

 
  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.