Maastricht, 12 december 2017


» Leegrijden gronddepot Wielerbaan

» Herinrichting Doctor Schaepmanstraat

» Onderhoud Koning Willem-Alexandertunnel

» Een bank vol herinneringen

Leegrijden gronddepot Wielerbaan

We starten halverwege deze week met het leegrijden van het gronddepot bij de Wielerbaan. Daarom zijn heel wat grondtransporten op weg. We rijden dit gronddepot leeg om dit gebied definitief te kunnen inrichten, als onderdeel van de Groene Loper.

Herinrichting Doctor Schaepmanstraat

In de Doctor Schaepmanstraat hebben we vorige week asfalt aangebracht en zijn we nu bezig met de aanleg van de nieuwe parkeerplaatsen. We verwachten het werk voor de feestdagen af te ronden.

Let op: door extra werk zijn we nog niet klaar in de Dr. Schaepmanstraat!
In opdracht van de gemeente Maastricht gaan we de Doctor Schaepmanstraat ook opnieuw inrichten tussen ons huidige werkgrens (de drempel ter hoogte van huisnummer 46) en de kruising met de Burgemeester van Oppenstraat. Dit werk voeren we naar verwachting begin 2018 uit. We informeren u hier nog verder over. We richten eerst de Burgemeester Bauduinstraat (tot aan de Burgemeester Pijlsstraat) opnieuw in. Daar starten we naar verwachting in de tweede week van het nieuwe jaar mee. Daarover binnenkort meer.

Onderhoud Koning Willem-Alexandertunnel

Voor goed functionerende en veilige tunnels voert Rijkswaterstaat regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit. Ook aan de Koning Willem-Alexandertunnel in de A2 bij Maastricht. Het volgende onderhoudsmoment voor deze tunnel vindt plaats in de nachten van 13 en 14 december:

Van woensdag 13 december 22.00 uur tot donderdag 14 december 6.00 uur: afsluiting van de onderste tunnelbuizen (A2).

Van donderdag 14 december 22.00 uur tot vrijdag 15 november 06.00 uur: afsluiting van de bovenste tunnelbuizen (N2).  

 

Een bank vol herinneringen

“Een bank wijd je in door erop te gaan zitten en met elkaar in gesprek te gaan.” Met die woorden is de Herinneringsbank bovenop de Geusseltheuvel afgelopen vrijdag officieel ingewijd door A2 pastoor Mattie Jeukens. Zo’n 100 mensen zijn samengekomen ter ere van de onthulling van de bank gemaakt door kunstenaars Gertje Dormans en Rob van Avesaath. Gemaakt van materiaal uit de bouwkuip zal het zitmeubel voor altijd herinneren aan wat is geweest.

 
  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.