Maastricht, 21 december 2017
» Vooruitblik werkzaamheden Groene Loper januari

» Sloop flat Professor Cobbenhagenstraat

» Fijne feestdagen!

» A2-Buren: kerstverlichting Voltastraat

Vooruitblik werkzaamheden Groene Loper januari

Voor velen van ons staat de kerstvakantie voor de deur. Dat geldt ook voor de mannen van team GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw). Van 25 december tot en met 7 januari genieten de mannen van een welverdiend kerstverlof en ligt het werk op en rond de Groene Loper stil. Vanaf 8 januari beginnen de werkzaamheden weer. We blikken vooruit naar de eerste werkweken van het nieuwe jaar.

Sloop flat Professor Cobbenhagenstraat

Vorige week is Avenue2 gestart met de sloop van het casco van de flat aan de Professor Cobbenhagenstraat. Naar verwachting is de sloop van het casco voor de feestdagen klaar. In januari gaat de sloop verder met blok 4 aan de President Rooseveltlaan. Zoals de planning er nu uitziet duurt de sloop tot in de loop van het voorjaar van 2018.

Fijne feestdagen!

Met vragen kunt u in de vakantieweken terecht bij Servicelijn Maastricht Oost. Houd er wel rekening mee dat we werken met een beperkte bezetting in deze twee weken. Het beantwoorden van informatievragen (vragen zonder spoed) kan daarom langer duren.

Het A2 Maastricht-team wenst iedereen fijne kerstdagen en een heel gelukkig 2018!

 

A2-Buren: kerstverlichting Voltastraat

Op donderdag 14 december werd in de Voltastraat de nieuwe kerstverlichting feestelijk ingeluid door wethouder Bert Jongen en de kerstman. Deze sfeervolle verlichting is een gezamenlijk initiatief van Tiny Meese (Tabakspeciaalzaak Meese en fractievoorzitter PVM), de andere winkeliers aan de Voltastraat, gemeente Maastricht en Projectbureau A2 Maastricht. Alle dank aan de mensen die dit initiatief genomen hebben! Het ziet er nu een stuk sfeervoller en minder donker uit.

 
  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.