Maastricht, 1 december 2017


» Nog meer 'plannen=passen+meten' door het weer

» Dank u voor uw begrip en geduld!

» Oversteek Adelbert van Scharnlaan - Heerderweg tijdelijk dicht

» Plaatsen Herinneringsbank A2 Maastricht op 8 december: komt u ook?

» Informatiecentrum A2 Maastricht gesloten

Nog meer 'plannen=passen+meten' door het weer

Tot nu toe zat het weer ons mee dit najaar. Maar de weersvoorspellingen voor de komende tijd zijn helaas minder gunstig. Er komen natte en koude dagen aan. Dit heeft invloed op de voortgang van de werkzaamheden op en rondom de Groene Loper en daarmee wordt plannen nog meer passen en meten! 

Wanneer bouwer Avenue2 op de ene plek even niet verder kan, wordt meteen gekeken waar dat wel kan, zodat het werk niet stilligt. Daarom kan het zijn dat u pas kort van tevoren, of zelfs via Facebook van ons hoort waar precies wordt gewerkt en wat u daarvan merkt. Dat is vervelend, maar helaas onvermijdelijk. 

Dank u voor uw begrip en geduld!

‘Dank u wel voor uw begrip en geduld.’ Dat hebben we vanmiddag onderstreept door bij de oversteek Voltastraat - Professor Cobbenhagenstraat attenties uit te delen in de sfeer van dit jaargetijde. 

Oversteek Adelbert van Scharnlaan - Heerderweg tijdelijk dicht

Sinds 30 november is de fiets- en voetgangersoversteek bij de Adelbert van Scharnlaan - Heerderweg overdag afgesloten. In de avonduren en in het weekend is de oversteek open. Als het mogelijk is, zetten we de oversteek tussendoor ook even open. Maar houd in uw planning rekening met extra reistijd. (Brom)fietsers en voetgangers worden tijdens de afsluiting omgeleid via rotonde Scharnerweg. Verkeersregelaars helpen u verder op weg.

Plaatsen Herinneringsbank A2 Maastricht op 8 december: komt u ook?

Na bijna 1000 dagen rondden de tunnelbouwers van Avenue2 op 12 december 2014 de ruwbouw van de A2-tunnel af, met de laatste betonstort. Toen is al besloten dat kunstenaars Gertje Dormans en Rob van Avesaath een bank zouden maken als herinnering aan de realisatie van de A2-tunnel. Voor de bank is materiaal uit de bouwkuip gebruikt. En nu is het zover: op 8 december wordt de herinneringsbank aangeboden aan Maastricht-Oost en onthuld op de Geusseltheuvel. Komt u ook?

Informatiecentrum A2 Maastricht gesloten

Dinsdag 5 december is de allerlaatste dinsdagmiddag dat het Informatiecentrum A2 Maastricht bij het Geusseltstadion open is. Wilt u toch nog een keertje langskomen? Dan kan dit alleen nog op afspraak. 

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.