Maastricht, 29 september 2017


» 4 oktober: start fase 2 herinrichting Viaductweg en Terblijterweg

» A2-Buren: burendag Maastricht-Oost

» Eerste deel nieuwe parkeerplaats Albert Heijn 9 oktober open

4 oktober: start fase 2 herinrichting Viaductweg en Terblijterweg

Fase 1 van de herinrichting van de Viaductweg en Terblijterweg loopt op zijn einde. Vanaf woensdag 4 oktober start fase 2 en breiden we het werkterrein uit naar de Terblijterweg, tot aan de op- en afritten. 

Extra afsluiting in fase 2

Vanaf 4 oktober komt er, naast de afsluitingen uit fase 1, een extra afsluiting bij voor autoverkeer. Tot maandagochtend 23 oktober kan verkeer komende vanuit het noorden (Eindhoven/Heerlen) bij kruispunt Geusselt niet links afslaan naar Berg en Terblijt (Terblijterweg). Houd rekening met extra hinder en drukte op de omleidingsroutes. 

Op de hoogte blijven van de voortgang? We plaatsen regelmatig een update op onze website.

 

A2-Buren: burendag Maastricht-Oost

Zaterdagmiddag. De zon schijnt en op het grasveld aan het Oranjeplein komen buren uit Wyckerpoort, Wittevrouwenveld en Scharn bij elkaar. Hun buurten waren jarenlang door de A2 van elkaar gescheiden. Buren die elkaar dankzij de Groene Loper weer ontmoeten. En samen -op Burendag- eten, drinken, lachen én bewegen. 

 
 

Eerste deel nieuwe parkeerplaats Albert Heijn 9 oktober open

Na de bouwvak is de aanleg van het nieuwe parkeerterrein voor Albert Heijn aan de Scharnerweg gestart. Allereerst wordt de plek van de voormalige winkels van Albert Heijn, Gall&Gall en Etos ingericht als parkeerplaats.

Het werk verloopt volgens planning. Het straatwerk op het eerste deel van de parkeerplaats ligt er al grotendeels in. Aan de voorkant wordt gewerkt aan de nieuwe luifel.  Naar verwachting gaat dit deel van de parkeerplaats op 9 oktober open.

Twee delen

Tot die tijd kunnen bezoekers op het huidige parkeerterrein terecht. Parkeerwachters helpen u op weg. Vanaf 9 oktober wordt het huidige parkeerterrein opnieuw ingericht. Dan kunnen parkeerders terecht op het nieuw aangelegde deel. 

Klaar voor feestdagen
Als alles volgens planning verloopt, is het parkeerterrein nog voor de feestdagen aan het einde van het jaar helemaal klaar.

 
  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.