Maastricht, 3 oktober 2017

» Extra afsluiting Meerssenerweg voor autoverkeer

» Let op: 4 oktober start fase 2 herinrichting Viaductweg en Terblijterweg

» Vanaf 9 oktober: oversteek Voltastraat zes weken afgesloten voor alle verkeer 

Extra afsluiting Meerssenerweg voor autoverkeer

Het zal u niet ontgaan zijn. We timmeren behoorlijk aan de wegen rondom Geusselt dit najaar om het verkeerssysteem voor A2 Maastricht rondom dit kruispunt af te bouwen. Op de Meerssenerweg moeten nog rioolwerkzaamheden gebeuren. Dit werk nemen we ook nu mee. 

Dat betekent dat de Meerssenerweg van maandagochtend 16 oktober tot vrijdagavond 20 oktober is afgesloten voor autoverkeer tussen de Viaductweg en de Mosa. Van vrijdagavond 20 oktober tot maandagochtend 23 oktober richten we het kruispunt Viaductweg-Meerssenerweg opnieuw in en is het kruispunt volledig afgesloten.

Let op: 4 oktober start fase 2 herinrichting Viaductweg en Terblijterweg

Woensdag 4 oktober start fase 2 van de herinrichting van de Viaductweg en Terblijterweg en breiden we het werkterrein uit naar de Terblijterweg. Naast de afsluitingen uit fase 1 komt er dan een extra afsluiting bij voor autoverkeer.

Tot maandagochtend 23 oktober kan verkeer komende vanuit het noorden (Eindhoven/Heerlen) bij kruispunt Geusselt niet links afslaan naar Berg en Terblijt (Terblijterweg). Houd rekening met extra hinder en drukte op de omleidingsroutes. 

Vanaf 9 oktober: oversteek Voltastraat zes weken afgesloten voor alle verkeer 

Onlangs was de oversteek bij de Voltastraat drie weken afgesloten voor autoverkeer in verband met rioolwerkzaamheden. Toen kondigden we al aan dat de oversteek nog een keer dicht zou moeten om deze aan te sluiten op de Groene Loper. Dat werk start vanaf 9 oktober.

Vanaf dan is de oversteek voor zes weken afgesloten voor alle verkeer. Naar verwachting is het werk half november afgerond. Tot die tijd moeten niet alleen auto's maar ook (brom)fietsers en voetgangers rekening houden met omleidingen.

  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.