Maastricht, 17 augustus 2017


» Stort onderwaterbeton bergbezinkbassin Geusselt

» Start aanleg bergbezinkbassin Rothem

» Sloop oude gebouw AH bijna klaar

» A2-Buren: camping ‘Slapen tussen de leeuwen, kijken naar de sterren’

Stort onderwaterbeton bergbezinkbassin Geusselt

Bij het Geusseltstadion leggen we een bergbezinkbassin aan. Afgelopen maandag is het onderwaterbeton gestort. De onderwaterbeton heeft een aantal weken nodig om uit te harden. Als de vloer is uitgehard, pompen we het grondwater weg en gaan we verder met de bouw van wanden, pompkelder en – tot slot – het dak. 

Start aanleg bergbezinkbassin Rothem

De komende maanden realiseert Avenue2 - in opdracht van de gemeente Meerssen - bij rotonde Witte Hoek een bergbezinkbassin. Vanaf 21 augustus starten we met de werkzaamheden. De eerste weken zijn we bezig met het vrijmaken en inrichten van het werkterrein, het intrillen van damwandplanken en het ontgraven van de bouwkuip.

 

Sloop oude gebouw AH bijna klaar

Na de opening van de nieuwe Albert Heijn, Etos en Gall&Gall aan de Scharnerweg is Albert Heijn en Ontwikkel- en Bouwcombinatie Laudy - Strukton gestart met de sloop van het oude gebouw. 

Sinds eind juli wordt het gebouw met sloopkranen beetje bij beetje afgebroken. Ter plekke wordt het puin gesorteerd en afgevoerd. De sloop is bijna klaar. Naar verwachting nog vóór maandag 21 augustus.
Daarna wordt er gestart met de aanleg van het nieuwe parkeerterrein.

 
 

A2-Buren: camping ‘Slapen tussen de leeuwen, kijken naar de sterren’

Slapen tussen de leeuwen, kijken naar de sterren: wie wil dat nu niet? De Happy Kids van Wittevrouwenveld hebben het voor elkaar! Ze kamperen (én spelen, zwemmen, dansen) op het grasveld aan Edisonstraat. Vorig jaar was een groot succes. Hoe vergaat het de kinderen nu? 

 
  Meer informatie of vragen? Ga naar www.a2maastricht.nl
U kunt ook mailen of bellen naar servicelijnmaastrichtoost@maastricht.nl of 043 350 71 50
Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mailing verstuurd via Sendtex.